Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lara_999

ciągle myśle o ex mojego faceta

Polecane posty

Czy Wy też tak macie? Ciągle o niej myśle, non stop przegladam jej profil na nk. Nie wiem jak przestać, ale w końcu mnie to wykończy!

Gość
nie przegladam profilu ale mysle, bo to ona mnie przesladuje;)

psychiczna kafezdzira - jak to ona Cię napastuje? Karaoke87 - a ja wiem po co myśle? Jakbym to wiedziała to bym próbowała tego nie robić. On nie mówi o swojej byłej, ale ja ciągle myśle, że z nią chciał mieć dzieci, a ze mną nie, podczas sexu zastanawiam się czy jej mówił to samo i czy tak samo na nią patrzył! To jest straszne! Wykończy mnie to!

Gość
wysyla mi mejle (nie wiem skad ma moj adres:o), ze nie uda mi sie z moim facete, notorycznie zagladala na moj profil na nk, po paru wiadomosciach od niej (o podobnym charakterze jak mejle) zablokowalam ja, mamy ciage pojedyncze sgnaly na domowy z jej nru;) najbardziej ja chyba boli to, ze w ogole nie reagujemy;)

Gość do energicznej
pewnie jest bi i jej sie podobasz :P

Gość zwykła najzwyklejsza
ja tez mam obsesje na punkcie ex mojeho faceta pomimo tego ze nigdy jej nie widziałam,podczas seksu zastanawiam sie nad tym czy z nią mu było lepiej,gdy zabiera mnie do jakiejs knajpki mysle nad tym czy może ja tez tutaj zabierał...a gdy mówi miłe słowka rozmysłam czy jej tez mówił podobnie...

ze strachu przed tym, że może do niej wrócić. Ja też to przerabiałam ale kilka rozmów z moim M, plus to iż pokazuje mi, że ona się z nim kontaktuje i w jaki sposób On na ten kontakt reaguje spowodowały, ze mam ją już gdzieś :)

Ale mój się ze swoją byłą w ogóle nie kontaktuje. On za mną łazi. Wcześniej znałyśmy się z widzenia. A teraz jak widzi mnie na drugim końcu ulicy, to od razu mi macha, jakieś całuski itp.! Jak mój facet był na rowerze i spotkał mnie z nią przy budce z lodami, to zrobił taką dziwną mine... Ona ciagle siedzi na moim profilu, pisze mi słodkie komentarze. Ja przynajmniej jak wchodze na nią to jestem niewidoczna. Wiem, ze mój nigdy do niej nie wróci, ale ciągle myśle czy aby mu z nią lepiej nie było czy aby ona mu się bardziej nie podobała...

Gość przestan
o mnie j myslec. po co? Ona teraz nie jest wazna w jego zyviu tylko ty, a przez takie paranoje mozesz rozwalic swój zwiazek. Porozmawiaj z nim szczerze, o tym co myslisz, napewno ci powie wiele miłych rzeczy i sprawi, ze przestanie nad toba wisiec ta zmora.

Gość magda umbrellka
ja tez mam podobnie...wchodze na nk, itd. nie wiem czemu tak jest....ale wkurza mnie to.

Gość magda umbrellka
aaaha... jak mowi do mnie np Slonko, Myszko itd. to jestem w 10000% przekonana ze kazdej tak mowil i dlatego juz sie przezwyczail do mowienia takich slow. ja np rzadko tak mowilam do moic chlopakow wiec nie mam teg nawyku, ale teraz jak z nim jestem to a=zaczelam tak mowic i juz mi to w nawyk weszlo... to chore...mowic na kazda tak samo... ehhh przykrzy sa faceci

Wiecie co mi się wydaje, że ta jego ex była ładniejsza, mądrzejsza i lepsza ode mnie. Szlak mnie trafia jak pomyśle, że był z nią w łóżku, ze patrzył na nią tak samo jak na mnie, że - jak ona twierdzi - z nią kochał się często, a ze mną sporadycznie.

Czyli obserwują Cię osobno, hmm... Jak on się Tobą nadal interesuje, to wiesz dlaczego ona Cię ogląda....po prostu jest zazdrosna o Ciebie.