Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobramatkaikropka

doradzilam corce aborcje

Polecane posty

Gość dobramatkaikropka

moja corka ma 22 i zyje z facetem po przejsciach ktory jest duzo starszy,teraz okazuje sie ze jest w ciazy,ja doradzilam jej aborcje i zeby sie nie cieszyla tak z tego faktu ze jest w ciazy a ona mnie wyrzucila za drzwi i zakzala kontaktu!czy matka juz nic niemoge wlasnej corce powiedziec?

Gość czysta jak łzaP
jeśli prowo to marnie:D a jeśli prawda to weż mamusiu na drzewo spadaj

Gość dobramatkaikropka
pytam powaznie czy ja jako matka niemoge nic corce doradzic?

Gość moja tak samo
możesz, owszem że możesz możesz doradzić zdrowe odżywianie, zdrowy tryb życia itp, ale aborcja? nie dziwie się córce, ją też byś usunęła?

aby rozwiązać twój problem. skoro uważasz że zabijanie dziecka jest ok to zabij swoją córkę to ciekawe czy dasz radę. twoja córka też będzie matką więc nie dziw się że tak zareagowała

Co z ciebie za matka? sama jestem matka...mam core z facetem ktory byl nie wypalem i tez bylam mloda matka mi nigdy nie doradzala aborcji teraz bardzo mi pomaga mimo ze tego nie chce zawsze kocha wnuczke nad zycie ...chcesz narazic corke na wyrzuty sumienia do konca zycia ? jakim jestes dla niej oparciem? faceci-wiadomo jacy sa nawet normalni kobiety zostawiaja ...stalo sie mleko rozlane ...powinnas ja wspierac nie wazne jaka decyzje podejmnie jestes jej matka przeciez!

Gość dobramatkaikropka
ona twierdzi ze z tym facetem jest szczesliwa aj azawsze sprzeciwialam sie temu

no jeśli ona jest szczęśliwa to uszanuj to. przecież to nie ty będziesz codziennie budzić się koło niego.

Gość dobramatkaikropka
po co im do tego wszystkiego dziecko?to jest stary facet ktory ma juz dorosle dzieci!

Bo moze jest szczesliwa!!!!!!!! ja tez jestem teraz z facetem starszym po przejsciach i co w drodze drugie zaplanowane dziecko!!!!!! to ze on jest po przejsciach moze jeszcze bardziej motywowac go do tego zeby wkoncu bylo dobrze ...bardzo tez dobrze ze jest starszy...pamietaj ze zawsze moze cos sie nie ulozyc nawet po 25 latach malzenstwa...porozmawiaj z corka jak to widzi...i jak ty to widzisz ..na twoim miejscu przeprosila bym ja za pomysl z aborcja to jej zycie jest pelnoletnia niech robi co uwaza...a moze akurat jej wyjdzie z tym czlowiekiem...a ty wyobrazasz sobie teraz zycie bez swojej corki? przeciez kiedys twoja matka mogla doradzic ci cos podobnego...?

Gość dobramatkaikropka
ja zaluje ze ją ją urodziałam i powiedzialam jej ze dla mnie jest kurwą a nie córką.swoim występkiem przyniesie mi tylko wstyd a pozatym jak moze byc szczesliwa z facetem kolo 50-atki

teraz zalujesz a tak naprawde ja kochasz bo sie martwisz to jej wybor ile ten facet ma lat ale nic nie upowaznia cie do tego zeby proponowac jej aborcje...gdzie bylas jak wiazala sie z tym czlowiekiem??

Jeśli to jest prowokacja to żałosna. A jeżeli to prawda - jako matce, aborcja nie powinna nawet przejść przez myśl. Jesteś beznadziejną matką. Powinnaś ją wesprzeć, a nie sugerować aborcję. Mam nadzieję, że nie będziesz babcią dla tego dziecka. Ja nie mogłabym patrzeć na własną matkę, która proponowała żeby zabić moje dziecko.

Gość dobramatkaikropka
ja sama jestem bezrobotna i moja corka wyjechala na studia i tam sobie zapoznala faceta i on sie nią zaopiekowal i teraz widze efekty tego

Gość śliczna wandzia
P R O W O K A C J A ludzie, nie dajcie sobie tak wciskać kazdego kitu, przeciez to jest styl pisania 18-latki, a nie kobiety z dorosłą córką

juz byl podobny temat co to matka sie zalila ze corka jej nienawidzi itd ze zyje ze starszym facetm i widac ze to ta sama osoba znowu zaklada kolejny durny temat ....

Gość prowokacja i to debilna

ale wy niemądre jesteście. Gołym okiem widać że to ściema :D PROWOKACJA. 🖐️

Gość Seviglimcia
a też się zgadzam :) P J A K P R O W O K A C J A