Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona pytanie mam

Jakie ryzyko jest??

Polecane posty

Gość żona pytanie mam

Dzisiaj po 7 dniowej przerwie rozpoczelam kolejne opakowanie Yashmin. Tableteke wziela o 7.00 jak zawsze, ale po 7 godzinach wystapila lekka biegunka. Dzisaj napewno nie bede wspolzyla, ale jutro chcielibysmy z mezem, czy jest jakies duze ryzyko, ze tabletka sie nie wchlonela? Oczywiscie nie byla ta ostra biegunka ,ze woda zemnie leciala czy cos, raczej luzniejszy stolec. Prosze o odpowiedzi dziekuje

Gość żona pytanie mam
nikt nie pomoze?

Gość żona pytanie mam
W sumie to byl luzny stolec po 7 godzinach,a nie biegunka wiec chyba nie mam co sie martwic, ale na wszelki wypadek nie bede dzis wspolzyla

Gość dakota-dakota
Przeczytaj ulotkę... Jest tam napisane, że należy przyjąć kolejną tabletkę w przypadku wystąpienia OSTREJ biegunki w czasie do 4 godzin od wzięcia tabletki! U Ciebie minęło 7 godzin. Poza tym to nie była ostra biegunka (miałaś kiedyś ostrą biegunkę? na pewno byś poznała!), więc czum się przejmujesz?

Gość żona pytanie mam
Przeczytalam ulotke nawet mam ja przed soba, wolalam sie upewnic i zapytac. Tak wiem jak wyglada ostra biegunka.

Gość żona pytanie mam
Zapytalam sie bo to pierwsza tabletka z blistra kiedys mialam podobna sytuacje ale po 9 godz. i lekarka mi odpisala ze dodatkowe zabezpieczenie nie jest konieczne bo tabletki wchlaniaja sie do 3-4 godzin, ja zawsze biore swoja ranno naczo