Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

CZEMU FACECI SA TAK NIENORMALI?

Polecane posty

Ale mam nerwa masakra, dzisiaj ajkiś dzień taki... jedna przyajciółka właśnie mi napisała że się rozstaje z facetem i zostaje sama z 7 miesiecznym dziekiem, bo facet ma ja w dupie i ogolnie jest do niczego, drugiej przyajciółki facet tez jakkiś nie teges. Masakra!!! Musiałam się komuś wygadać!

tak to jest jak się najpierw leci do łóżka a potem dowiaduje kim naprawdę jest ten facet

no nie tak było, bo była z nim długo, przed ciążą z 2 lata w trakcie ciąży był cudowny, opiekuńczy zawsze jej mówiłam, że ma szczęście bo jest naprawde dobrym facetem, a po porodzie obrót o 180stopni, ciągle praca, praca, praca w końcu przeprowadził się do tej miejscowości co pracował, ona z 2 tyg dzieckiem pojechala za nim spala na podlodze na materacu musiala do dziecka z takiego miejsca wstawac, miala swieżą blizne po cesarce... Potem wróciła do swojego domu, on od tamtej pory przyjeżdzał raz na tydzien do domu, ona 24 na dobe z dzieckiem, dziecko bardzo absorbujace, samo ani chwili nie poleżało, ojca nie wiadziało.... a taki cudowny sie wydawał.

Pewnie poznał jakiś inny tyłeczek i stąd to wszystko. Swoją drogą, trzeba być arcychujem żeby zostawiać swoją kobietę ze swoim dzieckiem, a już tym bardziej świeżo po porodzie.

Gość frambi
A daje tej koleżance pieniądze na dziecko?

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

no on nie zostawil jej tak swieżo po porodzie bo dopiero teraz sie rozstaja a mala ma 7 miesieczy. Tak daje jej pieniadze na dziecko, tzn dawal bo byli razem ale teraz pewnie ona bedzie musiala sie o alimenty starac, tyle ze nie jest w takiej zlej sytuacji bo ma swoje pieniadze...

Gość fdsdf
nie martw sie nie wszyscy faceci tacy sa . Zreszta wiele kobiet tez jest nienormalna .

Gość vb
"no nie tak było, bo była z nim długo, przed ciążą z 2 lata w trakcie ciąży był cudowny, opiekuńczy " moze ona przed ciaza tez byla cudowna, wspaniala i piekna, a potem sie zmienila? Ale najlepiej wszystko skwitowac faceci sa nienormalni

włąsnie jeszcze gdyby sie zaniedbała, a ona dalej o siebie dba, kilogramy które przybyły w ciąży po miesiącu juz nie bylo śladu, ogulnie jest szczupła, zadbana, rozsępów prawie wcale nie ma i nie jeden facet sie za nią ogląda. Także jedynie o co mógł się przyczepić to o o te że dzwoniła do niego często kiedy w końcu przyjedzie do domu, bo dziecko tęskni...

włąsnie jeszcze gdyby sie zaniedbała, a ona dalej o siebie dba, po kilogramyach które przybyły w ciąży po miesiącu juz nie bylo śladu, ogulnie jest szczupła, zadbana, rozsępów prawie wcale nie ma i nie jeden facet sie za nią ogląda. Także jedynie o co mógł się przyczepić to o o te że dzwoniła do niego często kiedy w końcu przyjedzie do domu, bo dziecko tęskni...

Gość taaa 5miesięczne dzieko tęskni
:-O :-D

no moze i nie tęskni, ale chyba do wychowania potzrebuje obojga rodziców, a nie że matka 24 na dobe z nim, a ojciec raz na tydzien przyjedzie pogada do dziecka 10 min i idzie spac bo taki zmeczony jest...

Gość fdsdf
to po co sie brał za robienie dzieci ? Pewnie to wpadka.

no wpadka, wpadka... ale trzeba brac odpowiedzialność za swoje czyny...

a jeszcze odpowiecie mi może na jedno pytanie... Czemu atrakcyjna, zgrabna, mądra dziewczyna, która ma powodzenie u wielu facetów, jest z facetem, który zabrania jej wszytskiego, ona sama nie może nigdzie wyjść, on sam wychodzi często, ona sama na weekend nigdzie nie może pojechać, on jezdzi, ona na niego gada, że ma dosyć, a dalej z nim jest, jego przyjaciele i rodzeństwo jest ważniejsze od niej, ona jak go o coś poprosi to czeka z 3 dni, a jego siostra o cos poprosi to już leci...Jest przystojnym facetem, ogolnie razem wyglądają jak barbie i ken, no ale jak ona może być z takim facetem...

Gość odpowiedź jest prosta głupia
ta dziewczyna i juz

No właśnie chyba się na maksa w min zakochala, bo zawsze jak cos jej nie pasowalo, to faceta zostawiała i już, a teraz to nie wiem co się z nią dzieje.