Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co sie z tym swiatem porobilo!? ludzie to takie dupodaje, za pieniadze wszystko

Polecane posty

Gość

:o kurwa, nawet przyjaciela sprzedadza:o od dawna widzialam, ze z dzisiejszym siwatem cos jest nie tak, ale teraz to juz apogeum:o co jest?!:o

Gość aaaale leje
coraz gorsze tematy zakladasz psychiczna torturo dybami ;) wiecej polotu i finezji zalecam ;) poki co 3/10

Gość
spadaj:o ja tu teraz na powaznie, bo sie wkurwilam:o porzucam na najblizsze pol h swoje nowe oblicze:o kurwa, naprawde ludzie sa tragiczni, coraz bardziej tragiczni:o p.s co ty mnie tak przesladujesz? czuje twoj oddech na swoim ramieniu😠

Gość aaaale leje
czasem napotykam twoje topiki i sie zastanawiam ;) ani nie jestes naturalna, na projekt za slaba, taka nijaka... i nie wiem po co to wszystko :) to juz lepiej byc pomarancza ;)

Gość ble ble blee
racja, dlatego nie wierzę w tzw przyjacioł, umiesz liczyć - licz na siebie

Gość
aaale leje - lepiej pod jakim wzgledem?:o to internet, naprawde robi co roznice, czy jestes orencz czy czrna?:o gratulacje:classic_cool: no wlasnie o tym pisze, przyjaciol mozna sobie miedzy bajki wlozyc, skoro najblizsza ci osoba okazuje sie byc zdrajca:o:o i to jeszcze dla kasy:o nie ma juz gorszego dna:o

Gość aaaale leje
roznica? hmmm, czarni powinni sie czyms wyrozniac, w koncu maja czas i checi by tu przebywac, jak juz cos robic to robic to dobrze zretszta i tak masz w dupie moje zdanie ;) ale to internet wiec sobie pisze tutaj na kafe sa osoby ktore potrafia mnie rozbawic, maja poczucie humoru, cięęte riposty a ty nie masz zadnego atutu :) dlatego zalecam pracę;)

Gość
a ja zalecam ci odpierdolenie sie ode mnie🌼 czarni powinni sie czyms wyrozniac, w koncu maja czas i checi by tu przebywac, jak juz cos robic to robic to dobrze - chyba za bardzo sie angazujesz, czyzby brak wiekszych problemow? gratulujemy:classic_cool:

Gość aaaale leje
a ja tam sie ciesze ze mam tylko takie problemy, wiec dzieki za gratulacje :D oho, przeklenstwa wplatasz, lepiej lepiej ;) no nic zycze rozwiniecia topiku bo poki co... ;)

Gość
zegnam, szczesliwego🖐️