Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stara ale i nie młoda

Czy 36-letni mężczyzna jest w stanie zostawić 23-latkę dla 16-latki?

Polecane posty

Gość nnsnjhh
Co ty pieprzysz? jak ma probowac sil na dziewczynkach?? jestes rabnieta tak samo, jak on...

demolka, czyli to tylko pedofil gawędziarz? I tak naprawdę żadne czyny nie wchodzą w grę? To, że mnie w pracy nie zdradzi to wiem, bo ma swoje zasady (poza tym boi się konsekwencji, kiedyt mamy czasy, że nawet przypadkowe dotknięcie może stanowić powód do oskarżenia o molestowanie:o), ale uczennice kiedys kończą tę cholerną szkołę.

No nie wiem? Skoro tak się zachwyca to niech może spróbuje taką poderwać, jeśli ma potrzebę. Mniemam, iż wyszłoby nam to obojgu na dobre - zrozumiałby, że młodzież już nie dla niego i doceniłby to, co ma:)

Gość dziwne..
oprocz tego, ze wyglada na to, ze ma pedofilskie zapedy:o, to jeszcze jest egoista, ze Ci o tych wszystkich dziewczynkach opowiada jakie to nie sa cacy:o a tekst, ze jakas jedna jest jak lalka super, ale ze do niej nie startuje, bo ma chlopaka, to juz zenada:o

Gość de.molka
tak, kiedys te uczennice skoncza szkole i ...beda w twoim obecnym wieku, ale to go akurat juz nie kreci. pojawia sie nowe dziewczynki-kobiety o pociagajacym zapachu. tak to jest w szkole-jedne odchodza, inne przychodza...az on kiedys pojdzie na emeryture i zostanie mu tylko to, co ma w domu, ale o tym to on jeszcze nie mysli. nie masz w swoim zachowaniu za duzo mozliwosci, moze porozmawiasz szczerze i powiesz, ze jest ci przykro jak tak z zachwytem opowiada o swoich siksach bo sama jestes jeszcze mloda i nie wyobrazasz sobie aby reszte zycia z nim, o tym sluchac...i zobaczysz czy da mu to choc troche do myslenia.

Gość 23 latka i 36latek
mogą być równoprawnymi partnerami ale 16 latka to dziecko. taki facet nie traktuje poważnie ani tej 23-latki ani 16-latki

ehm no wiecie... 16latka to juz cialo mlodej kobiety ma... piersi rosna, sylwetka sie zmienia.... nic dziwnego ze niektorzy facetom sie to podoba... ale jest jeszcze stanowczo za mloda aby sie z kims zwiazac jesli facet na taka leci , to jest strasznym egoista, bo wiadomo ze chodzi tylko o seks. wiec raczej dla zadnej niuni cie nie zostawi. a jesli tak, to tylko wspolczucia dla tej malej ktora sie z nim \'zwiaze\'

Gość PIES NA PSYCHIATRÓW
lepiej niech wybausza na nie oczeta bo moga srogo sie zemscic, jak to kobiety ze się jch nie zauwaza i jeszcze wymaga chyba stawia im same piatki szustki bo moze im sie to nie spodobać płeć żeńska w zadnym wieku nie rózni się od siebie nie wazny facet wazna moja przyjemność nawet zniszczyc aby spełnił moje zachcianki nie wazne 4,6,8,16,19,23,34,44,51,62,74,85,91 lat qwszystkie jednakowe

Gość koncamowe
Myslę, że facet lubi młodsze, i to duzo młodsze. Miał 34 lata - związał sie z 21-tką. Pracuje jako nauczyciel- nie znam żadnego "normalnego" pana nauczyciela. Zamiast nauczać, to obmacuje wzrokiem dziewczątka. On nie jest normalny. No i lubi młode- coś mi się wydaje, że te 23 lata to chyba dla niego ciut przydużo.

Sorry musiałam do garów:D Bez przesady nie uważam, że jestem dla niego za stara, wręcz czasem mówi, że wolałby starszą. A o starszych swoich koleżankach z pracy np nic cholera nie mówi, tylko że fajnie sie z nimi gada. No właśnie próbowąłam z nim rozmawiać na ten temat poważnie, ale słyszałam tylko, że przesadzam i sama go prowokuję, żeby się nimi interesował i że nie jego wina, że nie uważam się za wystarczająco dobrą dla niego. Więc dyskusja nie ma sensu. Za to jak mu się pozwalam wygadać i nie odzywam sie tylko z politowaniem pokiwuję głową:D to chwilę pogada i przestanie. Ale nie tyle mi przeszkadza to, co on gada, bo wolę żeby był ze mną szczery, co to, co on sobie w duchu myśli, jakie ma zamiary. A tego mi nie powie wiadomo. W sumie się nie dziwię, że podobają mu się uczennice-w końcu to świeża krew, powiew młodości i spontaniczności i traktowanie go jak autorytet. Ja mu tego nie zapewniam. Ale bez przesadyzmu, może je lubić, ale traktowanie takich jako obiekty seksualne czy ew. partnerki to już troche nie teges. A może to ja przesadzam rzeczywiście. W każdym razie dzięki, uświadomiłyście mi że urojeń nie mam

W sumie to pomyślałam że moge zacząć się otaczać przystojnymi mężczyznami w moim wieku. Do tej pory tego nie robiłam na jego wyraźne życzenie, ale może dzięki temu cos zrozumie:D Ale znając go to powie 'jak wolisz ich to ja cię nie zatrzymuję':o Nie lubię takich gierek, ale nie wiem co robić i myśleć

Gość zubcia
Ja miałam 22 lata jak poznałam mego faceta (36 lat). 2 najlepsze burzliwe lata w moim zyciu i największa miłość. Ja odeszłam.

Dlaczego odeszłaś? Przez różnicę wieku czy z innego powodu?

Gość zubcia
Było super, namiętnie, bezpiecznie i wogóle fajnie. Ale ja byłam ładną i mądrą kobietą i wszytscy znajomi wklepywali mu że taka róznica dobrze nie wpłynie na naszą znajomośc i wcześniej czy pózniej znajdę sobie kogoś młodego. A poza tym po fakcie wyszło, że sporo jego kolegów miałąo na mnie ochotę (świństwo) On się chyba bał, że go zostawię i ciągle czułąmw nim niepewność gdy mowa była o przyszłości. Minęła dekada, ja mam rodzinę, on nie. Nadal marzy o mnie a ja o nim nie.Takie jest życie, trzeba trzymac w graści to co się kocha a nie pozwalac szczęściu odchodzić.

Zgadzam się z Tobą, żal faceta trochę ale sam sobie winny

Gość Jezeli niby dorosły
mężczyzna stosuje takie tanie gadki-świadczy,że jest niedojrzały emocjonalnie ,stąd ciągnie go do młodziutkich kobietek-im jeszcze zaimponuje,bo dojrzała kobieta go wyśmieje!!!!Zastanów się jeszcze-czy w przyszłości będzie Cię fascynował emeryt? Ijeszcze coś-gdybym była mamą tej 16-latki ,zgłosiłabym taką postawę nauczyciela prokuraturze i wiem ,co piszę.......