Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia891

czy moge byc w ciązy?

Polecane posty

Gość zuzia891

witam. 3 dni temu kochałam sie pierwszy raz z moim chlopakiem. zrobilismy to zaraz po miesiace 2 dnia. uzylismy gumki nawet dwóch bo krwawiłam i chlopak ta zakrwawiona wyrzucił i użyliśmy nowej. nie spuścił się we mnie tylko na moj brzuch. teraz zle sie czuje, brzuch mnie boli i mam czasami takie napady jak bym zaraz miała wymiotowac ale nie wymiotuje, w nocy nie moge spac. czy to moga byc pierwsze objawy ciazy? pomocy. boje sie strasznie.

Gość kotka222
NIE JESTES W CIAZY, po za tym 3 dni po zapoldniniu nie wystepuje wymioty, nudnosci

po 3 dniach objawy ciazy dobre hehe a wiesz po ilu dniach dochodzi do zapłodnienia? po co sie pytam widac ze nie wiesz, po okolo 6 wiec o jakiej ty ciazy mowisz ??!!

Gość antoine
nieee, to nie są objawy ciązy, chyba sie mocno zestresowałas. poza tym zabezpieczyliście się i w dodatku on nie doszedł w Tobie, więc jest małe prawdopodobienstwo, że jestes w ciązy :) spokojnie :) a jak juz tak panikujesz (co rozumiem, bo mam to samo :P ) to za tydzien zrob sobie test . pozdrawiam.

Gość Front Wyzwolenia Krasnali
hahahahahhahahahhaaaa tak, w ciąży jesteś :P trzy dni po potencjalnym zapołodnieniu pierwsze objawy ciąży.... czekaj do miesiączki, jak się nie pojawi, to wtedy rób testy. nie mozna stwierdzic ciąży w tak wczesnym stadium! pzoa tym małe jest prawdopodobieństwo, skoro jesteś świeżo po @ i kochaliście się w gumce :) nie denerwuj się, a w ramach odstresowania poczytaj podręczniki do biologii ;)

Gość zuzia891
no wiem ze to nie mozliwe ale juz z tego wszystkiego sama sie w tym wszystkim pogubiłam. to dlaczego mam takie objawy?

Gość jojjjoooj
BO SCHIZUJESZ!!! ZE STRESU MASZ TAKIE OBJAWY