Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yehnaaa

Czemu on nie chce się zgodzić na wyjazd?

Polecane posty

Gość yehnaaa

Błagam, pomóżcie!:( Chodzi o to, że mój facet od niecałego miesiąca jest za granicą.. Umówiliśmy się, że przyjadę do niego w wakcaje na jakieś dwa tyg. Wszytsko byłoby pięknie, ładnie gdyby nie ojciec. Mama nie ma sprzeciwień, ale on ma straszne :( nie wiem co mam robić.. co zrobić by mnie puścił? pomóżcie, doradzcie!!:(

Gość tak sobie rozmyslam
A ile masz lat? jesli jestes pelnoletnia, to chyba nie musisz pytac tatusia o zgode. Kup bilet sama, a rodzicom zostaw namiary na chlopaka, podaj adres i nr telefonu, to powinno ich uspokoic. Powiedz, ze postarasz sie dzwonic tak czesto jak sie da. Gdzie dokladnie sie wybierasz?

Gość yehnaaa
Właśnie o to chodzi, że mam 17 lat :( Do Francjii:P

Gość yehnaaa
"córke dziewice bez ciązy" :) Dziewica nie może być w ciązy xDDD . haa..

Gość ema ema
zarób sobie kase sama na wyjazd. gdybyś miała stosowne argumenty i gdyby ojciec wiedział, że jesteś odpowiedzialną dziewczyną - pozwoliłby Ci. ale jesteś tylko niedojrzały, naiwny, glupi dzieciak, którego wykorzystuje jakis stary facet. czemu chłopak nie zasponsoruje Ci biletu lotniczego do Francji?

Gość yehnaaa
ema, ema. widzisz-nie spytrasz a pierdolisz. właśnie on mi sponsoruje bilet i wszytsko tam, chodzi tylko o to by ojciec się zgodził. i nie obrażaj mnie bo widocznie to Ty jesteś niedojrzałą gówniarą skoro oceniasz ludźi nie znając ich .