Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna22latka__

Chce miec znow18 lat...

Polecane posty

Gość smutna22latka__

wtedy to byly czasy...zycie w liceum,staly chlopak,pelnia zycia... ladne wloski,top figura,biust,nogi....nawet paznokcie.. bylam idealna,slodka mala blondyneczka....chce z powrotem tych czasow...tego zycia.... co zrobic zeby bylo podobnie to tych super czasow..? :(

Gość zmienilam sie
wtedy wazylam 51 kg,teraz 59 nie jestem gruba ale juz nie taka laska jak wtedy wlosy tez juz nie sa takie grube jak mialam...twarz nie jest taka szczupla,wygladam bardziej ta nowa misska,taka pucolowata buzia...ale figury takiej nie mam,a mialam.... kiedys zalezalo ma tym jak wygladam a teraz wisi mi np czy mam krotkie paznokcie czy dlugie jestem zalamana bo tesknie za tamta "mna".(

Gość zmienilam sie
23:o

no coś ty, jesteś walnięta! najlepszy okres w życiu, orgaznizm zaczyna się starzeć od 27-29 roku życia (zmarszczki, wypadanie włosów, utrata jędrności, przebarwienia)... teraz powinnaś być super laską- przecież w USA dopiero od 21 lat jest sie pełnoletnim:) ja najslicnziejsza byłam własnie kiedy miałam 23-25 latek:) skonczyły się problemy z cerą, zaczełam zarabiac pieniązki, inwestowac w siebie....ah, śmigałam czerwonym kabriolecikiem i nie było faceta, który się za mną nie odwrócił... rozmarzyłam się:) ZANIEDBAŁAS SIĘ , DIZEWCZYNO, ZRÓB COŚ Z TYM, A NIE NARZEKAJ

stałego chłopaka, powinnaś mieć teraz;) dopiero właśnie od 21 roku życia się zaczyna- wakacje ze znajomymi/chłopakiem, zajebiste kluby, wypady z koleżankami na zakupki jakieś zagraniczne, najlepsi faceci:) korzystaj!