Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujweacjk

ratunku!!!EROTOMAN!

Polecane posty

Gość kujweacjk

jeju mój facet mnie przeraża! chce sexu, Sexu, SEXXXUUU! ja juz nie daje rady... on tylko by mnie dotykał, bredził na ucho jakieś zboczone historie i onanizował się o każdą moją część ciała!!! juz nie mogę,,, gadalismy o tym... ale ludzie, czy to normalne?? jemu stoi gdy tylko mnie widzi, oglądamy TV a ten mnie zaczyna rozbierać i ocierac się o mnie bo ON chce sexu!!! normalne to? co z tym robić? dlaczego tak jest?

Gość Mariannnnnnnn
Jakbym czytał o sobie :)

Gość takisobiejeden
to normalne! facet ma duze potrzeby...trzeba mu dac dupy:-)

Gość gdfg
widocznie bardzo go pociągasz a on ma wysokie libido.

Gość kurde olek
u mnie to norma..

Gość moj tez tak ma
hehe, mam tak samo.. masakra jakas, co? ;) ale lepiej tak niz gdybym mu sie nie podobala

zreszta powiem ci,ze po kilku latach zwiazku moj facet dalej tak ma,ale nie narzekam:)ciesz sie tymi chwilami, po 40 bez viagry mu nie stanie:p

Gość gdfg
właśnie że jak dużo facet bzyka za młodu, to do póżnej starości będzie bzykał. narząd nieużywany zanika :)

Bardzo dobrze,niech bzyka do poznej starosci, byle tylko mnie:)Przynajmniej ladne i madre dzieci bede miala,bo im czesciej,tym zdrowsze plemniki:p

Gość kujweacjk
kurcze.. no ale to jest momentami nie do zniesienia! myślałam ze po tych kilku latach mu to minie a tu nic:P kurde a jest na to rada?:( on ostatnio u teściów w ogrodzie chciał mnie gwałcić jak mama herbatę poszła zrobić! przecież to nie normalne! albo to że jego podnieca jak sie nim o moje uda ociera! ohhrrr co ja mam robić?

dziewczyno,moj facet obmacuje mnie nawet przez sen....Zasypia z lapami pod moja koszulka,budzi sie z lapami w moich majtkach...:p