Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaa___

depilacja bikini

Polecane posty

Mam do Was pytanie, jak wiecie nadchodzi lato- czas kapania sie w morzu itd, z tym oczywiscie wiąże sie chodzenie w kostumiach. dojrzewam i moje włosy w miejscach intymych są już dośc dlugie, aby wystawaly z bielizny, ostatnio zastanawiam sie czy nie zaczac depilacji biki. Czym najlepiej to zrobic? boje sie uzywac nozykow (stosuje ich do depilacji nog) aby sie nie zaciac, plastry podobno strasznie bola,zostaje krem, tylko zasatanwiam sie czy nic mi sie nie stanie gdy np, troche kremu nie wejdzie mi do miejsca intymnego, czy nie dosatne jakiegos zapalenia czy czegos takiego? Prosze o pomoc. :)

Gość justine44
witaj kasiu...ja tez mam zawsze z tym problem..powiem ci ze jesli chodzi o kremy to na mnie nie dzialaja ale nic ci sie nie stanie po nich musisz uwazac..plastry owszem bola obecnie sama ich nie uzywalam ale sa bardzo skuteczne..

Gość lajkonikala
jak na pierwszy raz to wybierz sie do kosmatyczki na bikini woskiem:-) Ja tak zrobiłam i nie żałuję, trochę bolało ale jest skuteczne! Wprawiona ręka kosmetyczki zrobi to " mniej boleśnie" niż gdybyś robiła to sama> Polecam!

Dziękuję Wam za rady. ;* Tylko mam 13 lat i mi trochę głupio pójść do kosmetyczki na wosk... Jeszcze raz dzieki za rady, może ktoś jeszcze mi cos podpowie? :)

Gość aawwiizzoo
a czy po wsoku jest szansa wrastania włosów?

Gość ojjjjjjjjjj
Nie szansa tylko prawdopodobieństwo lub możliwość :O O szansie mówimy, gdy spodziewamy się czegoś pozytywnego, a ty chyba nie marzysz o wrastaniu włosków :O

Gość laraP
Jak głęboko kosmetyczka zrywa włoski?? Można wytrzymać tak całkiem na zero??

Gość aawwiizzoo
napisz do miodka..

Gość Mirka 28
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku kupowałam gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Ewix 28
Polecam naturalne metody Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość gść 123
Znajoma zrobiła sobie depilacje laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość kosmetyczka 44
Moja przyjaciółka miała depilację laserem, o ile zapamiętałam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Sama byłam zaskoczona rezultatem. Już po pierwszym zabiegu widać było działanie lasera. To był bardzo dobry ruch. Nic nie bolało. Super efekt. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to naprawdę gorąco polecam. www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Gość Sohappy 123
Dziewczyny natknęłam się na super wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Możecie wyszukiwać po miast. Nic trudnego. Trzeba tylko wpisać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać salon kosmetyczny z depilacją laserową.