Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam za to za chude łydki

MAM 27 LAT I NIGDY W ŻYCIU NIE ZAŁOZYŁAM SPÓDNICY ANI SUKIENKI !!ZAZDROSZCZE WAM

Polecane posty

tak marze p[rzez cale zycie by choc raz pokazac sie w spodnicy a jak jest lato to musze meczyc sie w spodniach ..:( wszystko przez kompleks chudych łydek zazdroszcze wam ze czasem ubieracie sukienki itd..az placze jak sobie pomysle ..tez bym chciala ..

mierzylam po setki razy łydki nawet z ciekawosci ile mam cm i jesli ktos sie zna na tym to wam napisze zeby przyblizyć mój problem :( Jestem wysoką dziewczyną (172 cm wzrost )i bardzo szczupłą .. mam bardzo dłuuugie nogi..chyba za długie niestety :( i te moje nieszczęsne łydki ..najszersze miejsce łydki mierzac na stojąco w pozycji prostej mam 35 cm a nad kostką zaraz 21 -22 cm kolano natomiast 38 cm .. moze ktos jest sobie w stanie wyobrazic me nogi bo nie mam zdjęcia:( jesl iznacie sposoby na grubsze łydki będe wam wdzięczna..

Gość poprostu więcej jedz kobieto

Gość może siłownia i rower

Niestety mieszkam na wsi .to nawet restauracji nie ma dobrych a co dopiero silownia:(

Gość kici kici....
a Ty jesteś głupia czy taką udajesz?:P ja mam 32 cm w łydkach uważam że są zajebiste i popylam w spódnicach kiedy tylko mogę:D provo -10/10

Gość czy ty
czasem troszeczke nie przesadzasz, ile ważysz bo ja przy tym samym wzroście waże niecałe 50kg a w łydce (najszersze miejsce) mam 32cm a w kolanie 35cm i nie uwazam że mam za chude, może sie myle ale wrzuc może jakies foto

Proszę ???? Przeciez to nie tylko me zdanie ale wszystkie kolezanki mi mowią ze mam za cude nogi na spodnice..:(wiec nie tylko ja tak mysle..:(

niestety nie mam foto ale moze wy macie i wrzucicie bo ja nei wierze ze majac mniejsze wymiary niz ja macie dobre nogi ..to niemozliwe..pokazcie czy macie faktycznie chudsze nogi niz ja ..:(

chociaz wrzuce tu fote która kiedys byla i ta dziewczyna miala identyczne nogi jak ja ..zaraz znajde to foto ..i wkleje.

Gość zuzuzuzuz
to po co sluchasz kolezanek

Gość tak se myślę
też mam takie nogi.Ciałko mam ok tylko te nogi kurva! wszyscy mówią że chude....ale w rybaczkach i w spódnicach chodzę :D czasami nawet miniówę i legginsy ubieram :)

Gość zuzuzuz
przeciez to sa normalne nogi sama mam szczuple nogi i w niczym mi to nie przeszkadza

Gość co to jeeeest
masz zgrabne nogi !!!! moze nei do spodnic szerokich i krotkich, chociaz ja tam sie nie znam :)

Gość w55g
ale szkapa na zdjeciu

Gość jhjhkk
BLEEEEEE ALE SZKIELETORKI

Gość doghh
wspolczucia

Ty posłuchaj opinii faceta a nie koleżanek... Da długie nogi... Co to niby miało znaczyć? To tak jakbyś powiedziała że masz za duży biust... Szkoda gadać. Zakładaj spódnicę i to krótką i nie słuchaj koleżanek!

Gość doghh
35 cm lydka to fakt ze malo jak na 170 cm

Gość karolekkkkkkk
a ja mam nawet za duze lekko lydki, maly celuiut i 4 kilo nadwagi ale smigam w miniowkach i sekswonych sukienkach a od facetow sie nie mooge odgonic

Gość łydka
a ja własnie łydki mam za grube i to jest moj kompleks,nigdy nie ubiore spodniczki bo sa okropne,a najgorsze ze własnie jestem szczupła ososba i tylko moje łydki odstaja od reszty,tez nigdy nie załiozyłam spudnicy,niestety:(

taaaak ;] bo kobieta jest sexi kiedy sie tak czuje ;]

Gość asdasdad
Autorko - wydziwiasz. Ja mam 175 cm wzrostu i łydki takie same jak ty. i jestem z nich maksymalnie zadowolona

a nie dogryzaja ci kolezanki ze za chude masz łydki ??chodzisz tylko w plaskich butach ??

hej ja mam 170 cm, wzrostu tez mam chude nogi i bardzo sie z tego ciesze, chodze w butach jakich mi sie podoba od japonek po tenisówki po 11 cm obcasy. chodze w miniówkach dłuzszych i długich spodnicach. Nikt mi nie mowi ze zle wygladam. Pozatym pomysl sobie z inej perspektywy, jakbyś była niewidoma, nie miała nóg i takie tam. Czy nie lepiej sie cieszycz zyciem??????????????? Ja przynajmniej wole. :-)

ja nie mogę znaleźć na siebie kozaków bo też mam chude łydki, a pare lat temu zwężałam kozaki, to koleś mi powiedział, że jeszcze takich szczupłych nie robił :O

Gość jesli kolezankom chcesz sie
podobac, to sluchaj kolezanek ale jako facet powiem Ci, ze mi sie takie nogi bardzo podobaja