Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulkaa

teściowa się nademną znęca !!

Polecane posty

Gość bidulkaa

hej. pisze bo musze sie wyzalic. mam juz dosc - tesciowa zneca sie nade mna fizycznie i psychicznie. nie raz za to ze nie przygotowalam na czas obiadu dla meza - dostalam sciera po plecach . przy ludziach okropnie mnie traktuje - tak mi wstyd czasem jak podejdzie do nas na placu zabawi przy kolezankach lub sasiadkach mowi - jaka to ja leniwa jestem - jaka brudasica ,ze gdyby nie ona i jej syn (moj maz) to ja i dzieci (dwojka) bysmy zgineli. juz nie raz prosilam meza by wplynal na nia - nic to nie daje - ona ciagle mi uprzyksza zycie. mam juz dosyc tego .

Gość zła synowa
to się wyprowadź

Gość bidulkaa
nie da rady. poki co nie stac nas na wynajem mieszkania :(

Gość mowie ci
Jak mozesz pozwalac na takie traktownaie wlasnej osoby??? Troche wiecej szacunku do samej siebie , otrzasnij sie dziewczyno bo niedlugo d**pe bedzie sobie Toba wycierala. Wrzasnij na nia, zlap za lapska jak Cie jeszcze raz zdzieli taszmata i powiedz ze nie zyczysz sobie takiego traktowania. Dziwi mnie to ze maz nie reaguje na takie traktowanie zony. Jak jest z Twoja sytuacja mieszkaniowa???

Gość zwykła córka
a nas nie stać na kupno domu ale musimy wziać kredyt bo moja matka nas zniszczy

Gość zwykła córka
a kiedyś mieszkałam z mężem u teściowej brrrr okropne babsko, i mój też nie umiał się jej przeciwstawić do czasu. A jak już top zrobił to i tak miała do mnie pretensje że go sobie urobiłam

Gość mowie ci
naprawde Ci wspolczuje ale dopoki sie jejnie postawisz to bedzie jeszcze gorzej.

bidulkaa = katastrofaa = kafeteriankaa ZERO inwencji twórczej. Nudne już te twoje tematy :P

Gość do pracyyyyy
a dobrze ci, na dzieci było stać a na własne lokum nie. Trzeba było sobie jedno zrobić a nie od razu dwójką i siedzieć u teściowej na garnuszku. Widocznie faktycznie jesteś nieporadną żoną, kiedy teściowa o tobie tak mówi. Nie ma to jak założyć rodzinę i czekać na kaszę mannę z nieba.

Gość Dreczycielka bezdusznych
Żal mi takich głupich ludzi jak ty.pewnie ty nie jesteś w takiej sytuacji.kobieta ma poważny problem a ty śmiejesz się z tego.jak na twoja inteligencję która gdzieś uleciała bezmozgu nie zablysnales.nie pisz takich odpowiedzi więcej podpisałeś się .widać że nie masz sera i żadnych wartości w życiu.zycze byś kiedyś doznał tego problemu.nie reanimował byś już gdybyś z wolnej osoby stał się niewolnikiem przemocy i znęcanie.pozdro. Niech cię gówno prowadzi zasracu

Gość Jedynaczka4
Archiwalny post.Nie wyobrażam sobie żeby mnie tak traktowano.Wina jest po obu stronach.Nie mieszkała bym z kimś takim pod jednym dachem i zadbała bym żeby taka osoba nie miała ze mną i moimi dziećmi kontaktu.