Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotkass

Na pewno są tutaj kobiety, które kupuja przez internet

Polecane posty

kosmetyki tzw.gabinetowe czy profesjonalne.Ja dopiero zaczynam w tym temacie, a ponieważ nie za bardzo mnie stać, żeby korzystać w gabinetach kosmetycznych z drogich zabiegów proszę o opinie, jakie preparaty warto kupić i jakie są skuteczne. Chodzi mi głównie o kosmetyki dla cery, np;przeciwzmarszczkowe oraz na celulit.

No kobietki nie mówcie, że nie kupujecie takich kosmetyków przez internet i wolicie wydawać 4 razy tyle kasy w gabinecie kosmetycznym zamiast w domku zrobić sobie samemu taki profesjonalny zabieg czy stosować na co dzień gabinetowe kosmetyki.

Ekologiczne, naturalnie kosmetyki: Ponizej link do sklepu netowego, w ktorym robię zakupy: www.zdrowekosmetyki.com.pl na celulit olej z firmy Logona lub 1kg ziemia wulkaniczna rewelacyjna! Polecic mogę tez inne polejki z Dabur, Khadi.

Gość alicyjkaaaa
Na cellulit rewelacyjnie podziałał mi olejek z Biochemii Urody plus masaż bańką chińską. A co do kremów to polecam krem z kwasem liponowym z Biochemii i krem Anti-aging ze Zróbsobiekrem. Aha, i jeszcze żel hialuronowy - podstawa nawilżania dla mnie :)

Gość Aaabecanka
Mi na cellulit rewelacyjnie zadziałały kosmetyki Tołpy ( serum na noc+balsam ujędrniający, zestaw promocyjny za ok. 60 zł kupiłam w aptece internetowej Cefarm24), połączone z masażem bańką chińską. Pozdrawiam

Gość dk873
Dosyć często zamawiamy kosmetyki w sklepie internetowym fabryki kosmetyków pollenaewa.