Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marznashoffa

chlop wraca z morza

Polecane posty

Gość marznashoffa

teraz juz w piatek, ale zejsc ze statku bedzie mogl dopiero w pon, wiec ja sie do niego wybieram na poklad. jak sie ubrac? dla niego chcialabym seksownie, ale wiadomo, ze nie bedziemy tam sami ;)

Gość marznashoffa

Gość marznashoffa
chcialam ubrac ciemne rajstopy 60den, obcaski 5cm, krotkie spodenki, bluzke z dosc glebokim dekoldem w panterke i bialy sweterek, tylko czy nie bedzie za wyzywajaco? ;)

Gość marznashoffa

ja ci powiem ze jak moj wracal z morza to sie odstroilam tak ze mu malo oczy nie wypadly, najciekawsze jednak bylo pod spodem, podwiazki , seksowna bielizna, oj sie dzialo hihihi.

Gość gt dragonnnnnnnnnnnn
a wierna mu chociasz byłas jak go nie było

Gość marznashoffa
ale najpierw musze przeżyc wpierdol , który za te wszystkie swoje łajdactwa od męża - marynarza slodkich wód dostanę

Gość marznashoffa
no tak, ale my tam nie bedziemy sami, dlatego pytam czy warto sie tak wystroic ;) tak, bylam mu wierna odkad jestesmy razem :P

Gość gt dragonnnnnnnnnnnn
to brawo dla ciebie a ile jestescie razem ubierz się jak najbardziej wyzywająco potrafisz

Gość marznashoffa
ojj, dla neigo to bym mogla nago przyjsc :D ale niestety nie bedziemy sami. jestesmy razem od roku i 6 miesiecy, a wyplynal na 2. to byla nasza pierwsza rozłąka na więcej niż 3 dni :D

Gość marznashoffa
a ze sie rzuci to wiem, ale mam nadzieje, ze zapanuje nad soba przy innych, co innego, jak bedziemy sami w mieszkaniu :DD

no powstrzymac to sie bedzie musial, tylko ciezko mu bedzie, moj po 4,5 miesiaca rozlaki nie mogl sie nacieszyc :P

Gość marznashoffa
cwaniaczku, od nie pływa z żadnymi mrożonkami :P

Gość marznashoffa
oooch po ponad 4 miesiacach moj chyba by skoczyl z tego statku i przyplynal do mnie kraulem :D

Gość goodies
nie wiem czy to ci w czymś pomoże, ale nawet jak przyjdziesz w kożuchu, a na głowę włożysz worek, to facet zeżre cię wzrokiem :P lepiej włóż niespodziankę pod spód. mój po sześciu miesiącach na misji zobaczył mnie w kombinezonie narciarskim, z wielkimi goglami na nosie, rozwianym włosiem i czerwoną gębą, wyglądałam jak potwór, ale nie powiem jak to się skończyło :P