Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallalal

problemy z pecherzem

Polecane posty

Gość lalallalal

ciagle latam do lazienki odkad pamietam, przed snem sikam i za chwile znow zmuszam pecherz, siedze tam z 10min, wiem ze to moze troche na tle nerwoowym,ale juz mnie to wkurza. zawsze jak gdzies jade, jak dojade musze do wc, i naprawde leci :O moje wyjazdy zaczynaja sie od obstawienia sobie drogi wc :( ciagle mam bakterie w moczu, isc do urologa? da mi skerowanie rodzinny, czy ktos tez tak ma?

Gość aawwiizzoo
pomęcz się z lekarzami :) ale nic Ci nie da.. w końcu przestanie na ciebie cokolwiek działać, tak jak na mnie przestało działać furaginum :/ i nie ma nic gorszego jak swiadomośc ze nic ci nie może pomóc.. i wiesz co ja spróbowałam? Homeopatię..ostatnia deska ratunku, trzeba próbwac wszystkiego jak już jest beznadziejnie :) no i.. od roku żadnych objawów w związku z pecherzem :) dla mnie to był jak cud.. bo nie wierzyłam,że się uda.. ludzie różne gadają rzeczy ze homeopatia to żadna medycyna.. ale jak leczy i potrafi wyleczyć! to coś musi być w tej medycynie :) świat nalezy do odważnych! ja też byłam zdeterminowana jak ty ;)

Gość lalalallalalal
a jaki lek np, ja juz nie moge :O

Gość skakaneczka
TAK_homeopatia jest rewelacyjna.Leczę dzieci,siebiea i mój mąż ostatnio wyleczył anginę.na początek możesz kupić lek sama w aptece,nie pamiętam nazwy,ale spytaj o kompleks homeopatyczny Dagomedu na zapalenie pęcherza oczywiście.Stosuj zgodnie z zaleceniami-ważne.

Pewnie jak poprosisz rodzinnego to ci da skierowanie bylam kiedys z podobnym problemem, z tym ze badanie moczu nic nie wykazało więc koleś kazał mi sprawdzić czy mam prawidłową ilość moczu i musiałąm przez jeden dzien "zbierac" mocz, ale ilość też była prawidłowa wiec leczenie sie skonczyło, a problem dalej jest. A odczuwasz ból ,pieczenie?