Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiananalepsze

co chcielibyście zmienić w swoim życiu?

Polecane posty

Gość zmiananalepsze

ja chciałabym sięprzestać SZAKRADNIE wyrażać. Naprawdę. Ale w tym celu muszę się udać wiele kilometrów z dala od obecnego miejsca pobytu gdyż tutaj jest to niemożliwe :(. Wszyscy uważają mnie za debilkę, a ja po prostu jestem zmanipulowana tu tragicznie. No chciałam dobrze, ale tak sie dłużej nie da. Po prostu :( Także to jest moje SZCZERE marzenie.

1. Pozbyć się niewielkiej nadwagi (tj. około 10kg) 2. Zmienić pracę na bardziej kreatywną, dającą więcej możliwości rozwoju i gwarantującą wysokie wynagrodzenie + jakiś pakiet świadczeń socjalnych. 3. Samochód na szybszy :D 4. Otoczenie - ludzie są głupi.

a ja, niewime wsumie toi nienarzekam na moje zycie - ale chyba otoczneie tzn znajomych zeby bylo ich mnostwo - kazdy chyba marzy o kazdym weekendzie spoedzonym z przyjaciółmi , ja tego pragne - mam przyjaciółke ale ona sie teraz bardzo zmieniała a chciałabym miec takiech pzryjació lna ktorych mogłabym liczyc zawsze

Gość hip hip hura
chiałabym -zrzucic z 5 kg -rzcic palenie pic mniej piwa -skonczyc wkoncu szkole

tak sie właśnie zastanawiam... i nic nie znajduję... chciałabym wygrać dobrą kumulację w totka, ale to nie jest coś, na co mam wpływ, czyli nie moge tu nic zmienić wygląd jest ok, praca też, w domu w porządku... czyli nic nie chciałabym zmienić zresztą, pewnie jakbym chciała, to bym zmieniła

Gość sdgsdw
chcialabym fajna figure, znaczy fajna mam tylko troche ja tluszczyku za duzo pokrywa :) chcialam duzo wiecej znjomych i przyjaciol chcialabym poznawac ludzi chcialabym poznac porzadnego faceta, anie takiego co tylo udaje porzadnego chcialabym nei zmarnowac moich 4 lat na palanta o moralnosci robaka

Gość kikxi
cialo, praca, auto, wiecej znajomych, jakis chlopak w koncu...i cos by sie moze zaczelo dziac

Chcialabym miec wiecej czasu-przede wszystkim dla synka:) robic 2 razy wolniej i ze wszystkim zdazyc:)

Gość Homar - sromar
brzydula -> mniej czasu na kafe -> więcej czasu dla synka pustaku

Gość kjdhferfgrt
Chciałabym zrzucic 10 kg Pić zdecydowanie mniej piwa, Skończyć studia

Pić zdecydowanie mniej piwa,>>> to znaczy ze juz musisz ? :O nie zrzucisz dziesieciu kg jesli nie odstawisz piwa....wzmaga apetyt

Hmm... duzo by tego było , ale takie najwazniejsze : Wygląd :P Stan finansowy :P Auto ( BMW E46) No i prace..

Gość jak bum cyk cyk
chcialabym zapomniec o tym ze moj facet mnie zdradził. juz 2 lata sie ztym borykam:(