Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktooos

tabletki antykoncepcyjne a cera

Polecane posty

Gość ktooos

pytanie do Was moje drogie kobiettki, czy każdej z Was po braniu tabletek polepszyła się cera? i po jakim czasie stosowania?> mi bardzo na tym zależy, a dziś była dopiero moja 3 tabletka hehe.

Gość ktooos
a po jakim czasie? :-)

Gość ktooos
hehe no tu się nie dziwie. moja ginekolog mówiła że tak po 3 miesiącach. nie chcę tyle czekaaać :P i zastanawiam się czy przy każdym typie cery to się sprawdza

Gość ja tam nie wiem
cera to moze nieznacznie mi sie poprawila, ale biust to mi urusl znacznie akurat po 3 miesiacach ;)

Gość ktooos
uu co do biustu to tez mi się przyda hehehe:)

moja gin powiedziała, że przy 1 opakowaniu może być większy wysyp niż zazwyczaj ale poźniej zacznei się to normować. No i rzeczywiście tak było :P

Gość ktooos
większy? jessu:P mi zawsze na okres przychodzi uuu dużo pryszczy. a teraz wakacje i jak ma mi się jeszcze pogorszyć to nie za fajnie

Gość ghrthy
a jakie bierzesz tabletki ?? moja koleżanka na cere brała Diane i znacznie jej się poprawiła była bardzo zadowolona :D a ja brałam Microgynon 21 i mi sie pogorszyła a zawsze miałam gładką skórę

Mi wychodziły takie boląse syfy czasem a skończyłam właśnie pierwsze op. Yasminelle i żaden bolący mi nie wylazł tylko takie zaskórniaki francowate :/ Diane 35 głownie jest na cerę ale to są tabletki z końską ilością hormonów(i działanie antykoncepcyjne to efekt uboczny), nie odważyłabym się ich brać.

Gość oj wiadomo co to
ja stosuje yasmin mi po miesiacu poprawila sie cera i tak juz zostalo:)

Gość maaajka19
ja własnie skończyłam pierwsze opakowanie cilest i mam pelno chrost na czole:/

Ja od 8 m-cy biorę Yasmin i nie mam ani jednego pryszcza, już nawet przed okresem mi nie wyskakują. Poprawa nastąpiła po 2-3 blistrach. Teraz zmieniam Yasmin na inne tabletki i mam nadzieję, że będzie podobnie, bo w życiu bym nie pomyślała, że JA będę mogła chodzić bez podkładu.

Gość ktooos
heh tez bym tak chciała. ja biorę tabletki YAZ i mam nadzieję że tak samo jak większości cera mi się poprawi. dodatkowe pryszcze nie dałyby mi satysfakcji :/

Gość siuset
prawdopodobnie poprawia sie tak po 3 miesiacach

Gość dagaaaa17
Microgynon 21. I pogorszyła sie... To znaczy pryszczy nie ma... Za to wągry!!!! masakra!!!!