Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśś

10 przypadkowych inf o niej/ o nim

Polecane posty

Gość nie sluchaj larominy
prze chwila ryczalam .....dzieki Kaska za poprawe humoru :D ...ahhhh te paznokcie a szczegolnie kciuk u lewej giry :D

Gość 4544444
1. ma piegi na ramionach 2. jest najbardziej cierpliwym i wyrozumiałym facetem jakiego znalam 3. jest najwyższym facetem z jakim byłam 4. przycina włosy łonowe 5. ma wyjątkowe jak na faceta stopy - wąskie, kształtne, delikatne i miękkie, mimo że duze (45) 6. lubi Kabaret Moralnego Niepokoju 7. jego oddech zawsze ładnie pachnie 8. gdy się śmieje, ma fantastyczne zmarszczki-śmieszki w kącikach oczu 9. nie przepada za psami, za to wielbi koty 10. lubi mnie gryźć, klepać i szczypać, miętosić czasami aż mnie boli ;)

Gość jjońska
jest grekiem jest duzo wyzszy ode mnie uwielbia maroon 5 ma jasna karnacje i zielone oczy jest za duzym romantykiem nienawidzi papierosów nie za dobrze tanczy jest bardzo czuly szybko chycił polski jezyk konserwatysta

Ale to to nie jest tak, że piszemy tu tylko o zaletach swoich facetów/ kobiet, ale również o wadach. Na tym polega miłość : kocha się nie dla zalet lecz pomimo (nie wiem jak sie to pisze :P) wad i to jest piekne.. Narazie mamy 1 faceta.....no Panowie do dzieła :P

Gość arris
Mnie się bardzo podoba temat! Przecież nasze życie nie składa się tylko z problemów, jest wszakże w nim dużo radości - podzielmy się tym :D 1. Jest bardzo wyrozumiały i znosi wszystkie moje fochy ;p 2. W jego ramionach wszystkie problemy przestają mieć znaczenie... 3. Ma chochliki w oczach - od razu widać jak chce coś "napsocić ;) 4. Wspaniale całuje :* 5. Ma wspaniałe mięciutkie dłonie 6. Jest prawdziwym mężczyzną - nosi siatki z zakupami, pomaga mi gdy widzi, że coś przerasta moje możliwośći i zabiera mnie na przecudne randki! 7. Ma przepiękny śmiech (zwłaszcza jak się go łaskocze) :D 8. Robi słodkie miny gdy intenstywnie nad czymś główkuje 9. Jest uparciuszkiem, ale takim pozytywnym 10. Jest moim spokojem, bo ze mnie straszny choleryk jest... ...ale co najważniejsze w tym wszystkich obydwoje za sobą szalejemy!

1. Jest włochaty, opalony, bardzo męski. 2. Zawsze wielbiłam jego towarzystwo. 3. Podobała mi się jego inteligencja. 4. Wierzył w swoją intuicje. 5. Mówił, że mnie kocha, że chce ze mną być na zawsze, do dzis to pisze. 6.Wiedział jak zaimponować kobiecie, kupował mi kwiaty średnio co tydzień. 7. Ma ogromną ochote na seks ze mną. 8. Ma nowa panne. 9. Mieszka 20 km odemnie i go nie widuje juz od ponad 2 mcy. 10. Tęsknie za tym skurwysynem, choć obraca inną.:O:O:O )pół faktu o mnie, pół o nim;) )

Gość ewe155
1 kocha mnie 2 uwielbiam jak mnie całuje 3 w łóżku jest suuuuuuuuuuuuuper 4 uwielbia piwo 5 pracujemy razem :) 6 zawsze potrafi mnie rozśmieszyć, zawsze 7 znosi moje fochy 8 cudownie całuje 9 jest zazdrosny, bardzo, ale mi sie to podoba 10 myśli że go nie kocham

Gość ewe155
Nie może odpisać

Gość melissse
1.Jest bardzo madry,oczytany i inteligentny,zna kilka jezykow obcych i maniakalnie czyta ksiazki i gazety,faceta z tak seksownym mozgiem jeszcze nigdy nie spotkalam. 2.Jest moim mezem;) 3.Ma brzuszek,ale poza tym jest dobrze zbudowany. 4.Za bardzo lubi piwo,jeszcze bardziej papierosy ale ciagle rzuca-na plus. 5.Tylko on gotuje w domu,jest krolem kuchni;),szykuje mi sniadania,kolacje,obiady,chodzi na zakupy,zaopatruje lodowke. 6.Oklamuje mnie czasem,swinia. 7.Ma swietna prace. 8.Potrafi sie nie kapac 3 dni,eh. 9.Ad.8. Ale i tak nigdy nie smierdzi,wrecz przeciwnie,ma bardzo lagodny delikatny naturalny zapach,jak dziecko. 10.Jest mistrzem w gre wstepnej i pieszczocie i calowaniu stopek;)

Gość maryśka*
1. Ma cudnie zielone oczy 2. Ma świetne ciało mimo tego, że nie trenuje 3. Kocha pilke nożną i piwo :P 4. Kocha mnie i jego również :) 5. Jest fantastycznym ojcem i mężem 6. Jest świetnym organizatorem imprez, wyjazdów itp. 7. Fantastyczny w łóżku ;) 8. Zostawia skarpetki w butach 9. Bardzo męsko wygląda w swoich okularach i jak prowadzi auto - moge na niego paaatrzeć godzinami 10. Uwielbiam poranny seks z Nim :)

Gość poli277
1 jest najukochańszą osobą jaką znam 2 jest piękną kobietą 3 swietnie całuje 4 jest boska w łóżku 5 jest zazdrosna o mnie ale ok nie przeszkadza mi to 6 lubi szybko jezdzic samochodem 7 ma bujną fantazję 8 lubi imprezki 9 umie mnie rozweselic 10 jest po prostu wyjątkowa i za to ją kocham

Gość Jaki on był
1. Zmysłowe usta i piękne oczy 2. Kochałam jego 2 dniowy zarost 3. Fantastycznie całowal był dobry w łóżku 4. Zazdrosny :o to było męczące 5. Flirciarz, może mnie zdradzał - nie wiem :( 6. Maniak wszelkiej maści aut :) 7. Palił dużo i uwielbiał cole :) 8. Romantyk, zaskakiwał mnie często :) 9. Nieodpowiedzialny dlatego nie jesteśmy razem :) 10. Czasami o nim myślę :)

Gość nmnbm
mnmbnmnm

1. jest słodkim blondynem o niebieskich oczach 2.ma fajnie umięsnione ciałko mmm wymiekam 3. uwielbia LECHA POZNAŃ 4. Jest zajebisty w łóżku, ech on to potrafi ;] 5. uprawia różne sporty 6. zawsze pamięta o naszej rocznicy 7. jest bałaganiarzem 8. oprócz jajecznicy i tostów nie umie nic ugotować ;p 9.kocha mnie..... 10. zna mnie na pamięć .... :)

1. właśnie sprząta łóżko ( po porannym super seksie ) 2. ma czarne kręcona krótkie włosy 3. i zielone śliczne oczy 4. jest tym na którego czekałam 5. fantastycznie całuje 6. świetnie mnie przytula 7. jest wysoki i szczupły 8. ma długie nogi 9. ma śliczne zęby 10. jest idealnym partnerem Fajny temat !

Gość uczuciowa fabjana
1. Jest silny 2. Jest mądry 3. Jest do bólu racjonalny 4. Jest smaczny i pachnący 5. Świetnie całuje 6. Uwielbia grać w szachy 7. Uspokaja mnie jego obecność 8. Czasem jest bardzo uczuciowy 9. Gdy sobie wypije, włącza mu się "gadulec" - próbuje każdego zagadać na śmierć :P 10. Nie chce dla mnie nauczyć się piec sernika :(

Gość JA nie JA
1. Kocha mnie bardziej niz ja jego. 2. Jak coś robi i sie na tym skupia to robi ustami kaczorka. 3. Będą z niego piękne długonogie, blond, niebieskookie córeczki. 4. Pojechałby za mną na koniec świata. 5. Nigdy nie mówi "a nie mówiłem" 6. Kocham jego zapach. 7. Patrzy na mnie z miłością w oczach. 8. Właśnie pisze egzamin. 9. Nigdy nie patrzy na inne dziewczyny. 10. Jest moim mężem.

1. Uparty osiołek :) 2. Pierwszy do przytulania. 3. Martwi się moim samopoczuciem. 4. Ma super klatke piersiową! 5. Jest moim ukochanym Mężem :) 6. Kocham Go razem z jego wadami. 7. Oszczędny. 8. Zaradny. 9. Nie ma dla niego problemu którego nie idzie rozwiązać. 10. Jest mi przy nim bardzo dobrze :):):)

Gość Onaaaaaaa28
1. Własnie jest w pracy. 2. Buduje nam dom. 3. W tym miesiącu staramy sie o dziecko :) 4. On chce syna. 5. Nie cierpi sprzątać. 6. Pomaga innym. 7. Szanuje rodziców. 8. Codziennie mówi mi że mnie kocha :) 9. Jest bardzo rodzinny. 10. Uwielbia jeść. .......... i mogłabym jeszcze wymieniać i wymieniać... :):):)

1. jest moją pierwszą, prawdziwą miłością 2. uwielbia planować 3. mam wrażenie, że tylko ja umiem go doprowadzić do płaczu 4. jest świetny w łóżku 5. uwielbia słodycze 6. mimo, że ma ścisły umysł jest romantykiem 7. dla mnie jest gotowy dla poświęceń 8. ostatnio ma bzika na punkcie samochodów 9. próbuje mnie zarazić technicznymi tematami, z marnym skutkiem ;) 10. najchętniej już by ze mną zamieszkał

Gość Onaaaaaaa28
11. Potrafi mnie językiem doprowadzic do kilku orgazmów ;) 12. Spokojny i opanowany - ale wszystko do czasu. 13. Mamy pierwszą rocznice slubu w sierpniu. 14. Po kazdym konkretnym posiłku uwielbia podjadać słodycze. 15. Patrzy na mnie z miłościa w oczach kiedy daje mu cos słodkiego np do pracy lub w podróż. 16. Nie lubi wylegiiwać się w łóżku za długo. 17. Lubi cały czas cos robić. 18. Raz w tygodniu ma spotkania z kolegami a ja z kolezankami. 19. Moja mama go uwielbia. 20. Mój tata trzyma dystans - ale tez go lubi ;)

Gość ddddddddddqqqeee
Już przestańcie, tego nie da się czytać, można oczopląsu dostać.

Gość ewe155
da sie czytać tylko to z tobą chyba jest coś nie tak!!!!!! Chyba zazdrościć reszcie takiego uczucie wiec sie odczep!!!!

1. Lubi moją mamę 2. Nienawidzi oliwek 3. Rzadko mówi że mnie kocha, bo uważa, że czyny są ważniejsze 4. Od 4 miesięcy nie może znaleźć pracy :( 5. Je mniej ode mnie i już chyba jestem grubsza od niego 6. Ma pasję, której poświęca dużo czasu 7. Totalny abstynent alkoholowo-nikotynowy 8. Ciągle się spóźnia 9. Jest dobrym człowiekiem i niestety sporo osób to wykorzystuje 10. Za pół roku będzie moim mężem :)

Gość taka jedna nieduża
1. Ciągle chce seksu i jedzenia 2. Ciągle chce seksu i jedzenia 3. Ciągle chce seksu i jedzenia 4. Ciągle chce seksu i jedzenia 5. Ciągle chce seksu i jedzenia 6. Ciągle chce seksu i jedzenia 7. Ciągle chce seksu i jedzenia 8. Ciągle chce seksu i jedzenia 9. Ciągle chce seksu i jedzenia 10. A potem idzie spać.