Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaTakaFajnaNo

Białystok - jaki lekarz prowadzacy, kogo polecacie?

Polecane posty

Gość JaTakaFajnaNo

Chciałabym się zapytac dziewczyn z Białegostoku kogo polecają do prowadzenia ciąży i jeżeli któraś chodziła do Prof Szamatowicza to jak wygladaja wizyty? Polecacie?

Gość JaTakaFajnaNo
Nie ma nikogo z podlaskiego??? ;/

Gość upupupopuo
podnosze

Gość upupupopuo
Białostoczanki gdzie się podziałyśc ie?

Gość ciezarowka80
Ja nie polecam dr Kowalczuka z Siewnej - niesamowity dupek, do tego im starszy tym gorszy. Może i poradzi sobie z ciążą bezproblemową, ale gdy pojawia się kłopot - rozkłada ręce. Ja chodzę do Wasilewskiego na Antoniuku Fabrycznym i jestem zadowolona. Ma bardzo dużo pacjentek w ciąży i myślę, że to dobrze o nim świadczy.

Gość eiveee
Ciężarówko zapewne chodzisz do napromedicki. możesz mi napisać czy wizyty tam są płatne, czy na nfz? i czy wasilewski daje zwolnienie bez problemu? dziękuje z góry

Gość Podlasiankaaaaa
A kto chodził do Szamatowicza ? Jakie odczuciua? Bo w netcie nie moge zxnaleźć opinni;/

Gość ciezarowka80
Tak, Napromedica, tam wizyty są bezpłatne na NFZ, musisz tylko mieć aktualną książeczkę ubezpieczeniową. Mają też dodatkowe świadczenia, takie ekstra, z których nie trzeba korzystać bo całą ciążę poprowadzą w ramach NFZ, ale jeżeli chce się zrobić jakieś badania dodatkowo- można, za opłatą. Mają na miejscu swoje własne laboratorium, w każdym gabinecie jest USG, więc wszystko jest na miejscu i nie trzeba latać i szukać co i gdzie robić. Wasilewski wystawia zwolnienia bez większego problemu, tak przynajmniej mam w moim przypadku

Gość eiveee
przepraszam, że Cię męczę, ale możesz mi jeszcze napisać czy masz jakieś szczególne komplikacje z ciążą i z tego powodu masz zwolnienie? pytam, bo własnie ja mam cały czas problemy, jestem na podtrzymaniu ciąży, a mój lekarz "załuje" mi zwolnienia, a jednocześnie nie pozwala nic robić :O

Gość ciezarowka80
Wiesz, ja moja ciąża z grubsza przebiega dobrze, aczkolwiek miałam pewne epizody, w czasie których wypisał mi zwolnienie. Jestem teraz w 7 miesiącu, niedawno miałam silne skurcze, przez które musiałam leżeć plackiem w domu - nie było problemu, od razu dał mi zwolnienie. Na początku ciąży wykrył mi dużą torbiel i od razu zaznaczył że mogą być z nią problemy i jeżeli zacznie coś się dziać trzeba będzie przejść na zwolnienie - całe szczęście z torbielą nic nie było. Ale sam proponował zwolnienie i pytał czy jest to możliwe żebym została w domu.

Gość eiveee
ja właśnie też mam torbiel krwotoczną, nie chce się wchłaniać, byłam 3 tyg w szpitalu, cały czas brzuch mi boli, mam skurcze, cały czas dostaję zastrzyki na podtrzymanie, a on wypisuje mi zwolnienie na tydzień, ewentualnie 2 tyg, potem przedłuża, a mówi że do pracy nie powinnam wracać. a ja nie mam siły latać co tydzień do zusu. Dzięki bardzo za odpowiedzi. ps. u Wasilewskiego byłam kiedyś przypadkiem, i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.

witajcie. czy mogłybyście mi powiedzieć, który z białostockich czy też podlaskich lekarzy nie będzie konowałem i rzetelnie oraz uczciwie poinformuje o wszystkich możliwościach zwiazanych z ciążą? również o możliwości dokonania aborcji farmakologicznej, jeśli zajdzie taka potrzeba? chodzi mi o lekarza, którego można o wszystko zapytać, bez zbędnej hipokryzji.