malutka aga 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Witajcie mam problem dziś podczas stosunku zaczęłam odczuwać ból w dole brzucha ale nie był aż taki mocny dopiero później jak mój mocniej we mnie wszedł przeszedł przez mój lewy bok taki ból jak by mnie coś naderwało sie :(dodam ze robiliśmy to w pozycji na pieska Najgorsze jest to ze jak skończyliśmy nadal czułam ten straszny ból w dole brzucha i w lewym boku ze nie mogłam nawet usiąść trwało to tak jakieś pól godz co to mogło być wiem ze tutaj lekarza nie znajdę ale możne ktoś miał podobny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka aga 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 pomorze ktos????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogata w miłość 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 może na Pomorzu pomogą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marika44 Napisano Czerwiec 8, 2009 powiem ci ze ja tez tak mam ze mnie boli nawet kuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przydałaby się Napisano Czerwiec 8, 2009 jednak wizyta u lekarza. być może to tylko nieodpowiednia pozycja podczas stosunku. ale ból może też promieniować od jajnika. czy miałaś wtedy owulację??- jeśli tak to mógł to być ból owulacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka aga 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 marika a zawsze tak masz przy stosunku bo ja dopiero tak dzis mialam pierwszy raz nie raz odczuwalam bol ale wtedy nie bylam bardzo nawilzona a dzis to juz sie przestraszylam ten bol w lewym boku byl nie mozliwy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka aga 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 z tym lekarzem to jest problem ponieważ nie ma mnie w Polsce:(a tutaj lekarze gdzie mieszkam to szkoda gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaajka19 Napisano Czerwiec 9, 2009 mnie tez boli od tyłu dlatego tak sie nie kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka aga 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 to chyba bende musiala sobie odpuscis pozycje na pieska :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1q1q1q1 Napisano Czerwiec 9, 2009 Spróbuj z pieskiem,pomoRZe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka aga 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 nie potrzebuje pieska mam faceta bez glupich komentarzy prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 hm ja tak miałam jak odstawiłam tabletki początkowo lekarz myslał że to może jakiś torbiel na jajniku ale na usg nic nie wyszło, więc lekarz załamał ręce i stwierdził że nie wie co to jest po kilku tygodniach mi przeszło a teraz ten bul pojawia się jak mam owulację i utrzymuje się przez kilka dni ale fakt przy niektórych pozycjach jest mniej odczuwalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka aga 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Mam nadzeje ze to nic zlego az sie zaczynam bac ..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srutu tutu majtki z drutu Napisano Czerwiec 9, 2009 tyłozgiecie macicy Lekarstwa brak. Inna pozycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach