Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gacxa

przestępcy wynajęci przez PO pobili aktorkę grającą wspocie PiS

Polecane posty

Gość ta czasem byWA
jk posuwa cię w pupe i ty zawsze robisz kupe

Gość to masz fart
przynajmniej nikt juz na ciebie nie powie, zes przestepca, bo glosowales na po :D

Gość xvxvbb
"jak czytam wypowiedzi PO-wców na tym i innych forach to wy jesteście jak jacyś skini-pałkarze, agresja, agresja, nienawiść " to samo mozna powiedziec o tych co krytykuja PO. :-) pozdrawiam ludzi z zakrzywioną percepcją

Gość ale ta po to naprawdę mafia
Jak mówiła w TVN24, napadnięto ją, gdy szła "po zakupy do sklepu". - Ludzie, którzy mnie zaatakowali, nie wiedzieli, że dwa razy miałam operowane kolano. Trafili w słaby punkt - mówiła. Dodała, że nie przyglądała się napastnikom. Byli za to świadkowie, jednak - jak mówiła - policja zignorowała ją. Po samym zajściu był problem ze znalezieniem osób, które chciałyby jej pomoc. - Chciałam zadzwonić do prywatnych lekarzy, ale okazało się, że nie ma takiej (przyjęcia jej i opatrzenia) możliwości - stwierdziła Anna Cugier-Kotka. Nie chciano jej pomóc, nawet jeśli płaciłaby za wizytę. - Musiałam wezwać karetkę - dodała. Dzisiaj aktorka jest umówiona na obdukcję i rozmowę na policji. - To nie jest to przypadkowe - zaznaczyła, oceniając zajście. Jak podkreśliła, to dzięki mediom jej historia wyszła na jaw. - Całą sprawa jest dla mnie dziwna - oceniła. Powodem jej rozgoryczenia jest fakt, że "nagle okazało się, że nie mam pomocy". Żadnej. - Nawet lekarze, adwokaci, wszyscy odwracają się ode mnie - powiedziała w TVN24. http://eurowybory.onet.pl/886,_mozesz_mnie_w_d_pocalowac_sprzedajna_dz_pobito_aktorke_ze_spotow_pis,artykul.html za komunty też był taki strach...tylko bano się nie PO a PZPR

Gość pytanie czemu
nikt z PIS jej nie pomogl, nikogo to nie zastanawia?

Gość PO mordercy
w warszawie rządzi PO i została sama szkalowana

Gość pytanie czemu
a mnie juz przestalo dziwic, ze macie swoj wlasny swiat

Gość jakby to jakąś z PO pobili
łooooooo mój żesz ty Bożeeeeeee ile by krzyku było, a że osoba związana z PiS-em została napadnięta to "jej wina bo była suką" (cytat z gostka zwolennika PO macie gówno zamiast mózgu Sawicką tez wybielaliście, wzięła 100.000 ale to dlatego że sie ZAKOCHAŁA i z tej miłości chciała te lody kręcić na służbie zrowia stocznie udupiliście ale to nic, bo były gówno warte, niemiecki stocznie są lepsze i rząd niemiecki może im pomagać, Tusku wolał sprzedać nie wiadomo komu i jeszcze dał z budżetu państwa 450 milionów na odprawy żeby zrobic dobrze nowemu właścicielowi LODZIARNIA tym jets Polska dla PO

Gość ta czasem byWA
nie bluznij na ojczyzne

Gość baaaagnooooo
jedno wielkie bagno to wszystko!!!!! wiem jedno PO gra nie fair

Gość PO mordercy
pokrzywdzona udziela wywiadu bijący zwyzywali ją --- "ty sprzedajna dzifko PiS-u " żenada wyborcy PO --nie wstyd wam ?

Gość a ty czujesz odpowiedzialnosc
za polakow gwalcicieli z wysp?

Gość PO mordercy
mi jest wstyd że polacy na wyspach uchodzą za żuli i gwałcicieli powstała tam nawet brytyjska partia której czołowym hasłem jest --- wygonić polaków !

Gość xxfddads
czasy odpowiedzialności zbiorowej znane są m.in z czasów okupacji hitlerowskiej widac ze jakiś zwolennik PIS chce aby każdy kto poparł platforme poczuł się winny a może nawet trafił do więzienia

Gość xxfddads
żenada to jest dopiero to co tu wypisują PO - fobiczne twory

pytam sie, czy czujesz sie odpowiedzialna za te gwalty

Gość jutro na czacie
Powiedzcie mi jak to jest z tymi wynikami? Ja bylam w komisji wyborczej i zanim podliczylismy glosy, zanim zostaly wypisane protokoly, zanim informatyk wprowadzil wszystkie dane , to bylo juz grubo po polnocy. Dopiero wtedy przewodniczacy i zastepca mogli zawizc to wszystko do urzedu miasta. A wyniki byly podane duzo, duzo wczesniej. Czy te cale wybory to tylko tak dla picu? wszystko jest juz z gory ukartowane? czy jak? oswieccie mnie prosze

jakbys byla wkomisji wyborczej, to wiedzialabys, ze prowadzone sa anonimowe sondaze podczas glosowania, i to te sondaze sa ujawniane od razu

Gość PO mordercy
nie pytam o odpowiedzialność tylko czy wam nie wstyd czy wyborcy PO potrafią czytać ze zrozumieniem ? podobno POkemony są wykształceni :-O ale chyba kupujecie mature na bazarze :-O

Gość PO mordercy
wybory są sfałszowane, na pewno :-O normalnie Białoruś

Gość xxfddads
A ty jestes pseudointelektualistą któremu wydaje się że cos mądrego napisał i zaistniał na forum na kilka minut. jesli nie czuję się odpowiedzialny to i wstyd jest mi obcy w tej sytuacji. nota bene skąd wiesz że to byli zwolennicy PO ? może to zwykli chuligani kjtórzy szukają pretekstu by komus przywalic a ta kobieta jest znana i łatwo rozpoznawalna więc przyciaga rozmaitych frustratów. a nawet gdyby był to zwolennik PO to nie zamierzam się wstydzic.

Gość xxfddads
i przestań histeryzowac i pierdzielic bzdety o sfałszowanych wyborach bo się ośmieszasz ....

Gość jutro na czacie
a ty czujesz odpowiedzialnosc jakbys byla wkomisji wyborczej, to wiedzialabys, ze prowadzone sa anonimowe sondaze podczas glosowania, i to te sondaze sa ujawniane od razu no ok, nie bylam w komisji- wydawalo mi sie tylko, ze cale 8 godzin siedzialam za stolem nakrytym zielona plachta i sprawdzalam setki dowodow :O:O Nikt nie poinformowal mnie niestety, ze prowadzone sa anonimowe sondaze- ani na zebraniach, ani na szkoleniu

Gość xxfddads
jak widac Pis-owcy nie potrafia przegrac wyborów z honorem zresztą przeszli odnowe moralną w poprzedniej kadencji więc trudno się dziwic

Gość xxfddads
" Nikt nie poinformowal mnie niestety, ze prowadzone sa anonimowe sondaze- ani na zebraniach, ani na szkoleniu " A TV ogladasz? od kilku lat prowadzone są sondaże .

nie wstydze sie za innych, tylko za siebie, jesli mam za co, dzis dowiedzialem sie, ze jestem rpzestepca i morderca, bo glosowalem na po :D wiesz jaka jest roznica miedzy wyborca po i pis? wyborca po wietrzy w tej sprawie prowokacje pisu, bo kazdy inteligentny czlowiek wie, ze taka akcja przynioslaby tylko szkody, a zadnych korzysci, mimo to dopuszcza mysl, ze zrobil to jakis idiota ze skrzywionym widzeniem swiata i poronionym systemem wartosci, ktorych w spoleczenstwie nie brak, tak rowniez w elektoracie po, jak i kazdym innym za to wyborca pis, jest przekonany, ze zrobil to ktos z po i to jako zorganizowana na samym szczycie akcje, jako zemste na aktorce, za to, ze ta przyjela korzystniejsza oferte i zagrala u konkurencji, a nie mialo to zadnego zanczenia na wynik wyborow ale jak to powiedizal kurski, a wyjatkowo wiedzial o czym mowi, ciemny lud wsyzstko kupi i bonusowe pytanie: ilu politykow, ktorych prezszlo z po do pisu zostalo pobitych? zaden? to dopiero zagadka, czlowiek, ktory byl w klubie parlamentarnym i mogl zdradzic informacji wrogiej frakcji politycznej moze bezkarnie przechodzic do innej partii, ale na najmowana aktorke wydaje sie wyrok? :D litosci

Gość jutro na czacie
nie, nie ogladam tv i nie ma obowiazku wiedziec takich rzeczy. a swoja droga- sami znawcy tutaj siedza :O:O:O Szkoda tylko, ze kazdy taki mocny tylko w gebie a zrobic cos z tym popieprzonym krajem, to juz nikt nie umie (pisze tu teraz ogolnie, zeby nie bylo )

Gość PO mordercy sam jesteś z PO
Topik można było poprowadzić inaczej, ale sam jego tytuł i to co tu wpisujesz śmierdzi na kilometr tania prowakacją. Zamiast rzetelnych faktów piszesz głupoty aby ośmieszyć PiSowców to się nazywa obrona przez atak, w towim wypadku podstępny atak bo podszywasz sie pod zwolennika PiS a w każdym razie przeciwnika PO gdy tymczasem...cuchniesz PO na kilometr PO ma bardzo dużo na sumieniu ale nie posądzam tej partii o zlecenie pobicia aktorki. To był wybryk nabuzowanych zwolenników PO, wybryk który tej partii może tylko zaszkodzić i stąd najpierw cisza w mediach a teraz odwaracanie kota ogonem i próba robienia z przeciwników oszołomów. ŚMIERDZICIE JAK PZPR, podobne metody, podobna pogarda dla ludzi o innych poglądach, wyprzedajecie gospodarkę za psi grosz, dla mnie PO to słabitka partyjka nijakich ludzi i sprzedawczyków (Balcerowicz was popiera, bo myslicie jak on)

Gość xxfddads
a ty czujesz odpowiedzialnosc --------------------> zauważ jaka histeria się rozpętała to przecież jest śmieszne co te dzieciaki tutaj wypisują . zero chłodnej analizy same emocje

Gość xxfddads
"a swoja droga- sami znawcy tutaj siedza Szkoda tylko, ze kazdy taki mocny tylko w gebie a zrobic cos z tym popieprzonym krajem, to juz nikt nie umie (pisze tu teraz ogolnie, zeby nie bylo ) " znawcy? ja się nie wymądrzam tylko to są fakty tak oczywiste że dziwi mnie iż nie masz o nich pojęcia . to co mogę to robię - idę na głosowanie , a politykiem nie chce zostac. w ostatnich wyborach jako jeden z wielu odsunołem PIS od władzy i bardzo sie z tego ciesze ( co nie oznacza że bezkrytycznie patrze na platforme )