Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Coś zżarło literkę.Miało być Chloë Stevens Sevigny :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka901919 Napisano Czerwiec 9, 2009 ja na szczscie nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amant czy ty Napisano Czerwiec 9, 2009 jesteś podobny do Freddiego?:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to amant Napisano Czerwiec 9, 2009 http://fdb.pl/film/233-freddy-nie-zyje-koniec-koszmaru/plakaty/136547 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dggdgd Napisano Czerwiec 9, 2009 moja kumpela :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 26, 2010 A to chodzi o podobieństwo przerośniętego podbródka, czy coś innego? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hłe hłe hłłe Napisano Marzec 26, 2010 amant zwariowales? przeciez to brzydal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milky way 0 Napisano Marzec 26, 2010 ja jestem śliczniejsza nie chciałabym być do niej podobna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milky way 0 Napisano Marzec 26, 2010 póki co nie mam sie czego obawiać,bo nie mam być przez kogo zdradzona a gdybym została zdradzona przekonałabym się tylko,że pomyliłam się wybierając partnera gdyby mnie zdradziłz paszczurem byłby frajerem :D A co do tej całej Chloe,to według mnie już nawet Cichopek ładniejsza,no ale każdy ma inny gust :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milky way 0 Napisano Marzec 26, 2010 no chyba że tak...nie znam Chloe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hunnie 0 Napisano Marzec 26, 2010 jak dobrze ze nie jestem do niej podobna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hunnie 0 Napisano Marzec 26, 2010 nie w moim typie.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hunnie 0 Napisano Marzec 26, 2010 nie mnie to oceniać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach