Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedeeaa

Escapelle i przypadek po...

Polecane posty

Gość sedeeaa

witam, Mam pztanie czy w trakcie przesunietego okresu po escapelle i w trakcie stresu można zajść w ciąże? Chodzi mi o to iż w dniu kiedy powinien przyjsc okres uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia(myśląc że okres za pasem) do tej pory nic nie dostałam a test wykonywany w dniu stosunku był negatywny, a nawet podwojnie(zrobilismy na wypadek nie zadziałania tabletki. pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi!!

sadeea, dobrze zrozumiałam? że zrobiłaś test ciążowy w dniu "owego" stosunku i spodziewałaś się że coś wyjdzie?

Gość sedeeaa
nie, test zroiłam bo spóźniał mi sie okres i na poczet tabletki czy ona zadziałała...

nic Ci nie zostaje, tylko spokojnie czekać na @. Jak się nadal nie pojawi, to powtórz test.

ale ja sądzę że zajście w ciążę w dniu spodziewanego okresu, zakładając że miałaś zawsze regularne @, graniczy z niemozliwością.

Gość sedeeaa
i ja mam taka nadzieje. Jak dalej nie dostanę to pod koniec tyg zrobię test. Mam nadzieję że to tylko stres połączony z zamieszaniem spowodowanym tabletka.

Gość sedeeaa
i ja mam taka nadzieje. Jak dalej nie dostanę to pod koniec tyg zrobię test. Mam nadzieję że to tylko stres połączony z zamieszaniem spowodowanym tabletka.

Gość sedeeaa
a jeśli okres przyjdzie np. za tydzień nie ma możliwości że owulacja tez była przesunieta?

Gość sedeeaa
właśnie dostałam, juz wszystkow porzadku:)