Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenka1990

spuścił się w gumce

Polecane posty

Witam mam problem :( tydzien temu kochalam sie z chlopakiem i niestety nie zdarzyl i spuscil sie we mnie, ale mial gumke. Ja sie przestraszylam i szybko z niego zeszlam, zobaczylam ze gumki nie ma i szybko wyjelam ja ze srodka.. nic mi sie nie wylewalo, gumka byla cala, czy jest mozliwosc ze zaszlam? Prosze pomozcie, za tydzien planuje zrobic test, ale to jeszcze troche czasu i nie moge wytrzymac... :( Okres mam niestety nieregularny..

Gość xxxyzzz
raczej cięzko skoro się nic nie wylało, teraz się schizujesz niepotrzebnie, nie wpłynie to dobrze na Twoj organizm i będziesz miała urojone objawy ciąży:) także spokojnie na 99,9% nic z tego nie będzie śpij spokojnie:)

Gość maaajka19
jeśli nic nie wyleciało to nie jestes w ciąży i rzeczywiscie nie powinnas sie przejmowac bo stres wpływa na okres;) pzdr;)

dzieki za odpowiedzi!:* w sumie jestem spokojna, ale wciaz nie mam okresu... jakos teraz powinien byc, a ja sie stresuje i moze sie przedluza dlatego ;/

Jesli powinnas miec teraz okres a nie ma to dla pewnosci zrob test zeby wiedziec czy to oby tylko stres

okresu dalej nie ma, a test zrobilam po 17 dniach i wyszedl negatywny.. ehh juz nie wiem co z tym okresem ;/

Jeśli uprawiasz seks od niedawna to raczej jest to normalne ze bedzie sie to troszke przedłużać (większość dziewczyn tak ma) Nie denerwuj sie pewnie nie jesteś w ciązy ale może warto iść do ginekologa? Ile masz lat?

Gość myszka1128
Witam