Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość upsupsups....

dziś rano wstałam i z uczuciem BÓLU wielkiego

Polecane posty

Gość upsupsups....

włączyłam komputer wiecie. Ale tu wczoraj napisałam wyzwisk, ale powiem wam - choć tego żałuję to jest to sama prawda, a ja byłam najzupełniej w świecie normalną osobą, gdybym nie musiała się zadawać z takimi zerami jak moja rodzina. I codziennie rano budzę się i to wiem a pod koniec dnia wiem tylko, że ich nienawidzę za krzywdy i wszystko złe co mi zrobili i oni pojęcia wiecie nie mają jak ja musiałam ciężko pracować nad tym, żeby ich totalnie nie znienawidzieć i żebym nie pogrążyła się w chorobie psychicznej przez nich. A wystarczyłoby się odseparować od nich i już byłoby dobrze. I ja to wiem. To jest moja tragedia. Siedzę tak i myślę - jak ja mogłam dać się wciorać w takie dno. Nie wiem - zabiłabym się najchętniej. Ale modlę się usilnie żebym wyjechała jak najprędzej bez powrotu. Nie umiem wam tego wytłumaczyć. W sumie mogłam być normalną osobą, ale toksyczni rodzice górą. Znienawidziłam ich już, ale dobrze, że w obłęd nie wpadłam z tego powodu. A reszta tej mojej BYŁEJ rodziny - jak są chorzy umysłowo lub niepoczytalni to niech się leczą na głowę bo oni mają studia to żeby nie było, że osoby niepoczytalne umysłowo mają studia w Polsce. Chyba każdy wie co to jest PIENIĄDZ, PRACA i MIESZKANIE W ŻYCIU. Oraz kto jest czyim dzieckiem. A ja jestem bezpańska skoro nie mam gdzie mieszkać. KONIEC. :( Nie wiem czy można zgorszyć kogoś na KAFETERII gdzie kiedyś ja się denerwowałam brakiem moderatora, ale cóż... kto jest największym wrogiem? Ja. Czemu? Bo nie mam mieszkania. Ta sama śpiewka 9 rok. A mieszkania jak nie było tak nie ma. Ale mnie w domu okłamywali rodzice całe życie. Kiedyś już ich nie zobaczę. Może już niebawem. I wtedy sobie po prostu ...odetchnę z ulgą. Wiejskie świry i tyrany. TYRANOZAURY. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować