Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaakkJawiem

Ja wiem, ze to malo kasy..ale co sobie kupic??

Polecane posty

Gość taaakkJawiem

Hej:) Jestem studentka, cierpie na chroniczny brak kasy, ale akurat teraz mam okres, w ktorym udalo mi sie byc na biezaco ze wszystkimi koniecznymi rzeczami - typu szampon, odzywka i inne kosmetyki. Po raz pierwszy mam wszystko co konieczne, a zostala mi nadwyzka 200zł. Chcialabym sobie wiec kupic cos ladnego, choc wiem, ze to malo kasy. Kocham ciuchy, dodatki i kosmetyki...ale nie wiem jaki ciuch (mam wszystko konieczne, chcialabym cos ponad stan ladnego, nie wiem co jest modne), moze jakis naprawde fajny kosmetyk - kolorowy lub pielegnujacy...Dziewczyny...moze kupilyscie ostatnio cos, co NAPRAWDE WAS ZADOWOLILO, i mozecie polecic i sprawiloby radosc? pomozcie..:)

Gość OlkaB
zalezy co potrzebujesz

Gość OlkaB
nie mozesz sie sugerowac tym co ktos sobie kupił tylko co tobie jest potrzebne

Gość jejejejejeje
kup sobie jakies fajne drogie perfumy...ja uwielbian donna karan zielone jabluszko....w sam raz na lato, ma dlugotrwaly zapach...polecam

Gość taaakkJawiem
no wlasnie pisze, ze nue potrzebuje stricte nic, bo jestem ze wszystkim na biezaco. to ma byc cos czego wlasnie NIE POTRZEBUJE, a co sprawiloby mi radosc. jakis dodatek do ubran, moze jakis ladny ciuch (tutaj nie liczy sie jakiego ubrania akurat potrzebuje, bo zadnego, ale jakie byloby LADNE I MODNE)..sama nie wiem..

Gość taaakkJawiem
hmm, dziekuje za pomysl perfum, ale mam na polce 3 flakony z markowymi perfumami, ktore namietnie dostaje od chlopaka...wlasciwie - jest to JEDYNA rzecz, ktora okazuje sie zbedna..

Gość Kim ....
Może jakąś fajną sukienkę na lato? Są takie wesołe i dziewczęce ....

Gość taaakkJawiem
moze ktoras w Was kupila ostatnio jakis ladny ciuch i moglaby mi polecic? Albo powiedziec w czym sie chodzi? Albo jakas apaszke, pasek...albo jaki fajny kosmetyk?

Gość taaakkJawiem
sukienka jest swietnym pomyslem..nie oriuentujesz sie moze w jakim sklepie kupilabym jakas ladna i do takiej kasy? Wiem, ze jestem nuierozgarnieta, ale mam sesje...i po prostu dawno nie chodzilam po sklepach..

Jakąś fajną, kolorową bluzkę, szorty dżinsowe lub jakieś ładne buty. Ostatnio widziałam w bacie, brązowe, skórzane sandałki, no zakochałam się. Kosztowały 230 zł.

Gość hfcjcjcfyhkhg
a może kasę sobie odłóż na jakąś większą rzecz? Masz aparat, laptopa albo coś w tym rodzaju?

Zara, H&M, Mango... Też ostatnio nie mam czasu na chodzenie po sklepach, ale w tych zawsze wypatrzę coś ciekawego. A jutro wypłata to sama sprawię sobie jakiś ciuszek :)

Gość taaakkJawiem
sukienka lub ciekawa bluzka...tyle tylko, ze nie wiem w jakim sklepie znalazlabym cos takiego...na czasie, i ladnego:) hmm, ale mam 23 lata nie wiem czy wypada mi jszcze chodzic w kolorowych bluzkach..

Gość taaakkJawiem
uhm chyba h&m, bo zara i mango to chyba za drogie sklepy jak na 200 zł;) Laptop mam, troche sie chrzani, ale jak skoncze studia i pojde do pracy to kupie nowy, aparat tez jest;) Poza tym wole takie babskie rzeczy, niz techniczne, tytlko takie sprawiaja mi radoisc, techniczne kupuje, bo musze;)

Gość hfcjcjcfyhkhg
to może jakieś eleganckie i wygodne buty?

H&M ma przystępne ceny. Ale skoro Ty zastanawiasz się czy w wieku 23 lat można ubierać kolorowe bluzki to nie wiem w jakich sklepach mogłabyś się ubierać :-o

Gość moze letnie sandalki jakas
fajna, duza torba,wygodne laniane spodnie, bluzeczki, paski do spodni,letnia czapeczka, kostium kapielowy?

Gość moze letnie sandalki jakas
przejdz sie po ciucholandach, za te kase kupisz sobie mnostwo super ciuchow :D

Gość hfcjcjcfyhkhg
ja ostatnio fajne ciuchy kupiłam w orsay i to za grosze trzeba sie jednak naszukać, żeby znaleźc jakąs perełkę

Gość Kim ....
Tak, do 200 w niektórych sklepach da się kupić śliczne kolorowe letnie sukienki ... Trochę trzeba się naszukać, ale da się ... Ja kupiłam na allegro ... wiem, ryzykowne, ale udało się .... leży jak ulał .... :) I ma piękne kolory ... dużo turkusu (jeden z najmodniejszych kolorów lata). Mam egzotyczną urodę, południową ... w turkusie mi bardzo ładnie ... :)

Gość taaakkJawiem
ja sama lubie kolorowe ciuszki, ale ostatnio mama mi zabila cwieta, jak kupilam sobie bluzke w kolorze fuksji (naprawde ladna, wiazana na ramiaczkach, z gumkami u gory i na dole, sciagana taka, lejaca), ze jestem za stara na takie kolory, i ze mi nie wypada...ja lubie dziewczece ciuszki, moga byc kwiatuszki, ale teraz nawet nie wiem czy wypada mi kwiatuszki...pasek tez bylby okej, musze sie rozejrzec po sklepach jak znajde czas...chyba h%m bedzie najlepszy, a co sadzicie o housie? ostatnio widzialam tam ladne ciuszki - ale znow, mam wrazenie, ze jestem na nie za stara.

Gość hfcjcjcfyhkhg
możesz też iśc do natury i zapisac sie do stylistki, ona cie umaluje a Ty będziesz mogła kupic sobie kilka nowych kosmetyków kolorowych:)

Gość taaakkJawiem
kim - ja blada blondynka, i turkus to najgorszy kolor dla mnie,. hehe:) na allegro wolalabym nie ryzykowac...ale faktycznie - marzy mi sie sliczna sukienka - MAM TYLKO DWIE SUKIENKI NA LATO.

Gość hfcjcjcfyhkhg
ale za to pasuje ci czerwony jak wszytskim:)

Gość hm to po co
wydawac jak nie wie sie dokladnie na co... ja bym sobie odlozyla na tzw gorsze czasy :)

Gość Kim ....
taaakkJawiem - tego lata jest tyle kolorów, że każdy znajdzie coś dla siebie ... :) Wszystko jest kolorowe ... I kwiaty dla każdego wieku ... itp. są np. sukienki są też w takie pasy pionowe, czy poziome ... czyli każdy kawałek materiału w innym kolorze ... Ja mam pionowe turkusowe odcienie ... :) Z delikatnymi dodatkami żółtymi (w żółtym mi jeszcze lepiej) :P

a czy to musi byc rzecz?:) spraw sobie przyjemnosc i po sesji pojedz na wycieczke chociazby jednodniowa do pragi, za osobe wychodzi ok 250 zl, wez chlopaka i w droge, praga naprawde jest ladna:)

Gość a nie wolałabys sobie tej kasy
odłożyć na czarną godzinę? piszesz, że z kasa u Ciebie krucho, że często brakuje Ci na jakieś tam rzeczy. ledwo masz 200zł nadwyżki i już czujesz się jak bogacz, który może szastać pieniędzmi. mieszkałam kiedyś z jedną taką. każdą nadwyżkę musiała roztrwonić, a potem musiała pożyczac na bułkę, albo na bilet na pociąg o domu.. bo nagle jej kasy brakowało. i nigdy nie rozumiała dlaczego jej kasy brakuje.