Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaakkJawiem

Ja wiem, ze to malo kasy..ale co sobie kupic??

Polecane posty

Tego lata na topie sa duże kolorowe okulary przeciwsłoneczne i warto w to zainwestować, bo wiadomo te ktore naprawdę maja filtr uv kosztują od 100 zł w gorę... poza tym w h&m sa przecudowne sukienki zaprojektowane przez M. Williamsona to na pewno tez jest na topie, ewentualnie mozesz kupic sobie jakąś niezwykle seksowną i markową bielizne albo stroj kąpielowy... :)

Gość tak tylko pytammmmmm
masz 23 lata a mama Ci mowi, ze nie mozesz nosic bluzki w koloze fuksji bo nie wypada, to jak bedziesz miala 25 lat czy 30 to chodz tylko w czarnym,no przestan masz prawo nosic kolorowe ubrania jestes mloda ja sama mam niecale 22 lata i lubie zywe kolory:) na Twoim miejscu kupilabym ladna sukienke np w orsayu sa bardzo ladne:)

Gość maria11
..wydałabym kase na wyjazd w góry! weekend!

Gość boozena
a ja bym kupile dobry tusz do rzes albo ostatnio moje odkrycie : puder mineralny.Zapomnij wszystkie inne plynne podklady i prasowane normalne pudry.One tylko zapychaja pory i zle wygladaja latem. Od mineralnego nie ma takiej mozliwosci zeby cos sie zapchalo,skora sie nie psuje,nie blyszczy,wyglada swiezo i jak z photoshopa - w sam raz na lato! Ale uwaga,nie jakies podroby z loreala czy maybeline - tylko art deco albo everyday minerals.Do tego specjalny pedzel do pudrow mineralnych. Piekna buzia jest o wiele wiecej warta i robi wieksze wrazenie niz wszystkie szmatki razem wziete;)