Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuska

Ciąża?? - pomocy!!!

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie mi. Cykl miesiączkowy mam zazwyczaj co 31 - 33 dni, tzn. średnio wychodzi co 32 dni. Miesiączka trwa zawsze 7 dni. Ostatnią miesiączkę dostałam 24 maja. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia 6 czerwca i zakączyło się to wytryskiem w mojej pochwie. Wczoraj tzn. 8 czerwca zobaczyłam że z mojej pochwy wydobywa się śluz przezroczysty i wyglądający jak kurze białko - strasznie się rozciągał. I oto moje pytanie czy jest możliwość bym była w ciąży??

Gość upupupopuo
trafiłas na płodne dni ;) poczekaj na następna miesiączke, MOZE będzie

Gość asdassdasdasdasd
widzisz.. ja z moją dziewczyną mieliśmy podobnie po miesiącu okazało się,że jest w ciąży:) Powodzenia i tekst z testu ciążowego: "Życzymy wyniku takiego, jakiego byś oczekiwałą...":)

Gość nie jestes w ciazy
sluz oznacza, ze wlasnie masz dni plodne;) nie martw sie

Gość szybki zarobek
Praca jaką mam do zaoferowania polega na płatnym odbieraniu e maili oraz klikanu w banery reklamowe. Wystarczy zalogować się na stronie : http://bitmails.info/pages/index.php?refid=gosiaczek88 Za sam zapis dostajemy 7zł 50gr Rejestracja jest bezpłatna!! Płatne e-Maile: 25-75gr Płatne linki: 10-20gr Konkursowe kliki: co 40 klików 1zł Czas jaki trzeba poświęcić na obejrzeniu reklamy to zaledwie 10-30s. Wystarczy kliknąć w link i poczekać okreslonyą ilość sekund by premia została doliczona, nie koniecznie musimy "chodzic" po stronie i zapoznawać się z jej treścia wystarczy tylko by okno było otwarte nie krócej niż wyznaczony czas. Dziennie dostajemy ok 5-10 e maili oraz 5-10 linków. Praktycznie za nic możemy zarobić co najmniej 100zł na miesiąc. Wystarczy 5-10 min "roboty" dziennie ! W każdej chwili możemy zrezygnować z uczestnictwa w zabawie. Nikt nie zmusza nas do pracy pod groźbą utraty pieniążków. Kiedy mamy tylko czas i ochotę zarabiamy dodatkowe grosze. Innym sposobem zarobienia pieniędzy jest płatne oceniane stron internetowych. Praca polega na oceniu stron www. W kilku zdaniach w języku angielskim oceniamy przesłane nam portale internetowe. Oceniając strony internetowe dostajesz za każdą z nich od 1$ do 6$. Miesięcznie możesz bez wysiłku zarobić od 75$ do 100$. Z samych ankiet. Dodatkowo dostajesz 1,25$ za każdą poleconą osobę więc spędzając trochę więcej czasu na umieszczaniu ogłoszeń na różnych portalach możesz zarobić dużo więcej. Zależy to tylko od Ciebie. Kwota otrzymana za ankiety + za poleconych przyjaciół daje niezłą sumkę jak na dodatkową pracę, którą możesz wykonać w dowolnej chwili. Zaleta tego systemu jest to, ze nie dostajemy kilkudziesięciu maili zaśmiecających naszą skrzynkę. Wszystkie strony dostępne do oceniania znajdują się na indywidualnym koncie dostępnym po zalogowaniu przez okres miesiąca. Czyli praktycznie można dokonać oceny raz w miesiącu albo, kiedy tylko mamy czas. Należy się zalogować pod adresem: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=gosiaczek88 i postępować zgodnie z instrukcją ( należy wybrać -"Create A free Account" (prawy górny róg) potem wybrać login, hasło, imię i nazwisko oraz adres e-mail). W razie pytań chętnie pomogę. Rejestracja w serwisie jest zupełnie bezpłatna i za samo logowanie jest już 6$ wiec naprawdę warto. Szczerze polecam. P.S. Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany pracą zaloguj się (będę bardzo wdzięczna) ty nic nie ryzykujesz i nie tracisz a mi pomagasz zarobić pieniądze. Życzę powodzenia i dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem. Życzę miłej zabawy i jak największych zarobków! Zawsze to dodatkowy grosz na waciki czy wyjście ze znajomymi :)

Gość kathi25
witam! kilka dni temu dostalam okres. co prawda tydzien przed spodziewanym i byl wyjatkowo krotki. ale teoretycznie ciaza bylaby niemozliwa. ale poza tym mam wszystkie jej objawy. jest mi ciagle niedobrze, ale mimo to jestem ciagle glodna. sikam co pol godziny. jestem ciagle zmeczona i spalabym caly dzien. moje piersi sa nabrzmiale i okropnie bola. nie wiem co sie dzieje. nie umiem tez dokladnie okreslic daty, kiedy moglo dojsc do zaplodnienia, bo dosyc czesto uprawiam seks. czy moze ktos mnie wyprowadzic z bledu i powiedziec, ze nie jestem w ciazy?? blagam o odpowiedz.