Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia_lol

Blond...

Polecane posty

Gość kasiunia_lol

Znacie jakiś skuteczny sposób aby w naturalnie uzyskać ładny blond kolor włosów? :)

Gość no dobrze to mam pytanie
zacznijmy od tego, ze kolor blond jest obrzydliwy,wiec co za tym idzie nie moze byc ladny:D:D:D tylko wiesniary mają blond na włosach:O współczuję gustu:O

Gość skakaneczka
oj uwaga na blond! Wszelkie farby uszkadzają strukturę włosa,nawet te zastosowane w salonach,ale jeśli już to tylko profesjonalna farba u dobrego fryzjera,nigdy NIE w domu,samemu! naturalnym sposobem na rozjaźnienie jest słońce,ale działa przy włosach ciemny blond.zawsze po sezonie letnim mam jaśniejsze włosy.

Gość skakaneczka
Przesada z tymi wiesniarami;) Wszystko zależy od gustu,a blond jest ładny,ale ze smakiem i profesjonalizmem zrobiony.

Blond jest ładnym kolorem pod warunkiem ,że wygląda naturalnie(zresztą jak każdy kolor). Ja jestem naturalną blondynką rozjaśniam włosy rumiankiem i wygląda to super, ale moja kol jest szatynką i wyszedł jej brzydki tleniony blond. Więc niestety na ciemnych włosach blond nie wygląda najlepiej

Gość kasiunia_lol
jak się rozjaśnia rumiankiem??? :)

Gość równiez blondynkaaa
No właśnie może ktos zna jakieś jeszcze sposoby?

Gość dasuusśś0-
dopiero blond jest ładny a ta 2cwypowiedz to pewnie jakiejs ciemnej paskudy

Gość dasuusśś0-
ja rozjasniam sama i ma supcio włosy zaraz po farbowaniu płuczej je płukanką fioletowa dsłownie pare kropel,,zeby nie były fioletowe podcinam końce kłade super drogie i dobre odzywki i mam fajne nawet i zdrowe i nigdy nie chciałabym miec ciemnych ,chociaż jestem naturalna brunetką nigdy sie tak nie podobałam i nnie wzbudzałam zainteresowania co teraz mężczyżni wola blondynki tak jest było i będzie

Gość równiez blondynkaaa
nooo masz racje hehehe :D a wiecie może jak zastosować ten rumianek? :)