Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnyMaciej

Progenia - Czy mogłybyście pokochać taką osobę ?

Polecane posty

Gość SmutnyMaciej
Jestem wysokim Brunetem, wszyscy mówią, że przystojny... taaa... tylko dlaczego nie mogę znaleźć Dziewczyny ? żadna mnie nie chce... :( Tak bardzo się staram... jestem dobry, szanuje innych.... mam wiele zainteresowań, nie narzucam się, nie mówię o seksie... :(

Gość SmutnyMaciej
Mam 22 lata i ciągle samotny... a operacja dopiero za 2 lata... :(

Gość SmutnyMaciej
Kurcze... musze nosic najpierw aparat przez 1,5 roku...

przyjdzie na Ciebie czas i znajdziej ta 2a polowe, nie szukaj na sile mysle, ze przesadzasz z ta choroba. ludzie maja gorsze, na prawde szpecace i zyja z tym

Gość SmutnyMaciej
Czytam wasze forum i stwierdzam, że mam wszystkie cechy jakich oczekują Kobiety... :( czy na prawdę wygląd jest taki ważny dla was ? :(

Gość operacja..........
ortodoncja czyni teraz cuda. Idź do pracy, zbierz kase na leczenie ortodnotyczne i będziesz miał piękne zeby. wiem bo sama miałam podobną wadę i tydzien temu zdjęli mi aparat. mam piękny uśmiech:D

Gość SmutnyMaciej
:( cięzko mi żyć...

Gość kasik16
własnie mi uswiadomiłeś że ja mam to samo:(

Gość SmutnyMaciej
No tak, noszę teraz aparat... wiesz.. ale moja wada jest na tyle poważna, że operacja jest niezbędna... więc... 1,5 noszenia aparatu, potem operacja i znowu aparat przez rok... :( Daleka droga jeszcze przede mną... Pocieszam się tym, że kiedyś będę miał powodzenie u Kobiet... ale... szkoda, że do tego czasu nie mam szans na szczęscie... straszne jest to, że wszyscy patrzą na mnie przez pryzmat mojej wady..

Gość SmutnyMaciej
Gdybym się nie leczył to chyba... bym ze sobą skończył... :( Straszne jest życie człowieka, którego wygląd odbiega od standardów... :(

Gość SmutnyMaciej
Jestem z kujawsko-pomorskiego...

Gość SmutnyMaciej
Kasik.. - ja myślałem, że już zawsze będę musiał tak życ... że jest mi pisana tylko samotność... informacje na temat mojej choroby znalazłem w internecie.... szukałem haseł typu: "operacja szczęki" "wysunięta szczęka" itp.

Gość ssslowww
To nie dla "nas" wyglad jest tak wazny, tylko dla ciebie. Jak poprzedniczka napisala, to ty masz problem, ale nie ze zgryzem, tylko z psychika. Wmowiles sobie, ze ta cala wada odpowiedzialna jest za twoje niepowodzenia. Tylko, ze ja o zaklad ide, ze po operacji wady, niewiele sie u ciebie zmieni jesli idzie o towarzyskie podboje. Bo problem siedzi w twojej glowie. Wiesz, ze nie slyszalam jeszcze o takiej wadzie. Jak przeczytalam temat watku to zanim sie otworzyl wyobrazalam sobie, ze masz cos strasznego. Nie wiem pol glowy ci odpadlo, czy cos. A tu taki za przeproszeniem pierdziu... lec. Pewnie bym nawet nie zauwazyla, albo pomyslala, ze taka twoja uroda... Zamiast smecic nad wlasnym zgryzem popracuj nad pewnoscia siebie. I jeszcze jedno. Z twojego posta bije takie rozmemlanie charakteru. Dobry, kochany, do rany przyloz, az czlowiek ma ochote wiac gdzie pieprz rosnie. Na poczatku znajomosci trzeba partnera zainteresowac soba a nie zaglaskac. WIec moze popracuj nad jakims hobby (sport?), pasja, zebys mogl zaimponowac dziewczynie a nie robic za jej nianke. Pozdro!

daj spokoj...przeciez wiesz, ze bedziesz miał operację. co oznacza, ze sie niedługo pozbędziesz tej wady...

Sam patrzysz na siebie przez pryzmat swojej wady. Ja tez mam takie zęby jakie mam i zyje. Niektorzy maja slabe..ja takie wlasnie mam.Ciagle sie psuja i sa po prostu nieladne.Ale da sie z tym zyc czlowieku.Moj znajomy po 10 miesiacach zauwazyl ze mam krzywy zab ;)

Gość ssslowww
Aaa i uprzedze, bo pewnie zaraz mi zaczniesz wmawiac, ze twoja wada jest najwieksza z tej kategorii i wogole sie nie znam. To powiem ci, ze poznalam w zyciu facetow po powaznych wypadkach, na wozkach inwalidzkich, z poparzeniami ciala bardzo mocnymi itp. itd. Nawet nie masz pojecia jak sie dziewczyny o nich zabijaja. Bo osobowosc maja taka, ze czlowiek wymieka. Tak wiec wiem o czym mowie. Sa, oczywiscie choroby, czy defekty, ktore moga bardzo utrudnic kontakty miedzyludzkie. Ale twoja wada na pewno do nich nie nalezy. Inaczej nie bylbys okreslany (jak sam twierdzisz) jako przystojny.

Gość SmutnyMaciej
Uprawiam sport... co prawda amatorsko,ale regularnie. rower, bieganie i pływanie to sens mojego życia :) bez tego to... na pewno źle bym się czuł... no.. gorzej niż teraz... ech... przyzwyczaiłęm się do samotności.. Może to nie jest poważne schorzenie, ale wiecie jak mnie traktują inni ? :( nie macie pojęcia, że nie mogę się uśmiechnąć... bo wygląda to strasznie... dolna szczęka wysunięta o 1cm.. :( kurcze... najgorsze, że rodzina mnie nie rozumie...

Gość SmutnyMaciej
Przykre jest to, że... zawsze czuję tę obawe wyśmiania.... To właśnie mnie blokuje... Nie jesemt nieśmiały, ale... to poczucie, że zawsze mogę zostać wyśmiany i, że.. nigdy nikt mnie nie przytulił i nie przytuli.. :(

Gość SmutnyMaciej
To, że jestem psystojny wmawia mi rodzina, nie wiem jaki mają w tym cel ? Gdyby mnie kochali to.. pomogliby mi finansowo... mają kase.... a za 15tys. mógłbym mieć tą operację od ręki.... bez noszenia aparatu... bo tylko 3 zęby mam skrzywione... mogą mi je usunąc i wstawić implanty... ale... nie stać mnie... Ja jedwo zarabiam na siebie...

Gość SmutnyMaciej
taa.... ;)

Gość SmutnyMaciej
Tak, rozmawialiśmy kilka razy.... w ogóle nie widzą problemu...

Gość SmutnyMaciej
...pewnie uważają, że powinienem czekać aż jakaś Laska, której nikt nie chce się nade mną zlituje... :( i operacja niepotrzebna.. Kurcze... czy to coś nienormalnego, że marze o dziewczynie która mi się spodoba zarówno z wyglądu, jak i z charakteru ? :( przecież związek na siłę z kimś okrutnym, bez uczuć... to chyba dużo gorsze niż samotność...

no,ale taka wade ma sie chyba od malenkosci...to kurwa na co twoi rodzice czekali?? ignoranci.. mam taka kolezanke,ktora ma zuchwe bardziej z przodu i rzeczywiscie urody jej to nie dodaje...ale ona sie tym chyba nie przejmuje..moja kuzynka tez to miala,wyrwali jej chyba 3 zeby,nosila aparat przez 3 lata i ma normalny zgryz..tyle,ze na przodzie wyrwali jej dwojke i teraz te zeby sie i tak rozeszly,wiec ma szpare..tylko,ze ona chodzila do ortodonty zaraz po tym jak wyszly stale zeby,a nie w wieku 22 lat

właśnie pokazałeś że jesteś nieudacznikiem masz 22 lata i liczysz na pomoc rodziny a może sam byś poszedł do jakiejs pracy zaczął zarabiać i sam odłożył pieniądze na tą operację. Kobiety nie lubią nieudaczników i użalających się nad sobą facetami z takim podejściem to ty nawet po operacji nie znajdziesz sobie nikogo