Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karioka1111

Książki, które trzeba przeczytać!!!

Polecane posty

Gość zupełnie przypadkiem
ojej! wszystkie tytuły, które chciałam "zapodać" już tu wystąpiły miłego czytania!!!

Gość Ger upp nu
"Coma" Robin Cook, dla miłośników i miłośniczek medycznego thriller'a.

Co by tu jeszcze dodać? Może Umberto Eco (nie tylko "Imię Róży") oraz generalnie większość hiszpańskojęzycznych autorów - oni to mają wyobraźnię ;) Nie stroniłabym też o wchodzacych dopeiro na rynek polskich pisarzy - ich książki choćby z goneta.net można czytac w formie elektronicznej. Miłego czytania ;)

12 x śmierć, Opowieść z Krainy Uśmiechu, Michał Pauli, prawdziwa historia o najgorszym więzieniu w Tajlandii.

hej. czy ktoś z Was czytał może sagi Margit Sandemo?? czytam właśnie Sagę o Królestwie Światła. wiem, ze następna to Tajemnice Czarnych Rycerzy ale dalej jakie są to nie mam pojęcia. Interesuje mnie ich kolejność pod względem roku wydania żebym wiedziała co po czym mam czytać.jeżeli ktoś zna taką kolejność proszę o info na meila ew.wozny@gmail.com z góry dzięki :)

Gość kasztyk 33
stephen king - ręka mistrza, lśnienie, zielona mila zafon - cień wiatru

Gość Senpo
Według mnie bardzo wiele jest książek, które warto przeczytać :) Moją ulubioną, którą przeczytałam niedawno jest powieść pt "Labirynt" Kate Mosse. Jest pisana o czasach współczesnych i o średniowieczu. Na prawdę doskonale sią ją czyta! Najlepsza książka jaką kiedykolwiek czytałam. Mam zamiar przeczytać jej wszystkei książki.

Gość tamniejwazna
trzeba chyba wszystkie przeczytać, bo każda ma w sobie 'to coś' :) ale myślę, że godnym polecenia jest oczywiście przeze mnie erotyk - ten najlepszy tzn. Moniki Nowickiej pt."Piąta fala pożądania". dzięki historiom w nim zawartym - uwierzcie - pozwoliło mi to trochę zrozumieć samą siebie, swoje potrzeby i pragnienia nawet te najbardziej skryte. polecam ! - http://org-epost.com/book19783562.php

Gość zelass
Z takich aktualnych książek to na pewno wart uwagi jest Hill i jego – Przekręt. Futbol i zorganizowana przestępczość (officyna.com.pl/ksiazka-przekret-futbol-i-zorganizowana-przestepczosc ). Nie można się pozbierać po tej książce. Już żaden mecz nie jest taki sam ;P także jak coś to czytacie na własną odpowiedzialność. Mnie tak książka skrzywiła nieco. Ridley Scott produkuje serial na podstawie książki, także będzie ciekawie ;>

Gość gość
Jestem twoją cząstką

Gość gość
''Geny elfa"

Harry Potter i komnata tajemnic : ) zdecydowanie jest to najlepsza książka dla każdego akurat z wszystkich 7 tomów to jest po prostu bardzo dobra i faktycznie warto też się zainteresować każdą częścią bo faktycznie dobrze się to czyta i całkiem przyjemnie

Gość gość
wolałam Czarę ognia :D