Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marccepanka

wytlumaczcie mi skad sie biora niscy mezczyzni?

Polecane posty

Gość gość
mi sie wydaje ze na wzrost nie ma sie wpływu, a otyłosc to zapuszczenie sie .... Ja gardze ludzmi ktorzy nie dbaja o siebie .. koloru oczu czy wzrostu nie mozna zmienic

Gość cfffffgrg
Jak macie taki problem żyrafy ze znalezieniem faceta to obetnijcie sobie nogi, do mnie pasuje każdy i jestem niska dzięki Bogu mam kobiecy wzrost a nie babo chłopa :classic_cool: 🖐️

A ja mam 173 i ciesze się że nie jestem kolejnym karakanem, mi w sumie wzrost innych osób nie robi wielkiej różnicy, ale komentarz cfffffgrg trochę mnie zdenerwował. Może i kobieta nie powinna być 2-metrowym wielkoludem, ale też nie powinna być kurduplem bo ja naprzykład nie wiem co jest ładnego w takich niewyrośniętych babach z króciutkimi nóżkami.

Gość chyba kupie se peruke
paradoks ale najwyższym człowiekiem na świecie jest właśnie chińczyk!!!!! ps. ja mam 182cm wyrzeł nie jestem i mały też nie i przyp******ić też potrafie ale temt troche mnie drażni to teraz powiedzcie skad sie biorą brzydkie/ paskudne kobiety ktorych pełno na ulicy??? jak nie nos paskudny to uszy, jak nie wąskie usta to barki równe z biodrami... to jest katastrofa!!! tyczy to sie 90% kafe i myśle że powinni łapać te kaszaloty i utylizować!!!!!

Gość gość
*TEMAT

Gość chyba kupie se peruke
dobrze ze jest wiagra i alkochol!!!! bez tego kto by was pragnoł pasztety, no ktooo?

Gość gość
To proste, kiedy przy stworzeniu swiata ci wysocy stali w kolejce po wzrost, ci niscy stali w kolejce po rozum :)

Gość gość
"tez sie zastanawiam ja nie spojrzę na faceta ktory ma mniej niz 180 cm choc sama mam 156" x x z takim podejsciem to sie kudrupelko nie rozmnazaj, bo twój syn to cud jak bedzie miał 170....

Gość gość
a skąd sie biora niscy faceci? Od kobiet kurd**elek...