Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marccepanka

wytlumaczcie mi skad sie biora niscy mezczyzni?

Polecane posty

Gość marccepanka

witam mieszkam za granica, pelno tutaj mezczyzn bardzo niskich, ja nie wiem po co wogole tacy istnieja i przychodza na swiat, dla mnie facet ponizej 170 to jakis kurdupel, ja sama mam 170 i jak ide ulica i mi sie plataja pod nogami takie male dupiaste kaszaloty to szlak mnie trafia...skad to choletrstwo sie wogole wzielo, zeby chyba malym liliputkom nie bylo smutno..

Gość 1234567.........
kwestia genów widziałaś kiedyś chińczyka powyżej metra 190 ?....a jak już się taki zdarzy to odosobniony wypadek :)

Gość hahahahahadobre
hahahahaha dobre autorko...tez mieszkam za granica mam ten sam wzrost co ty i karly mi sie plataja pod nogami:D

Gość tez sie zastanawiam
ja nie spojrzę na faceta ktory ma mniej niz 180 cm choc sama mam 156 :P

Gość 1234567.........
tak w ogóle to to zdanie jest nie na miejscu skad to choletrstwo sie wogole wzielo, zeby chyba malym liliputkom nie bylo smutno..

Gość 1234567.........
marccepanka...idź się leczyć !!!

Gość pewnie żart ewolucji
:classic_cool:

Gość podobno niscy ludzie
to potomkowie skrzatów i trolli. :classic_cool:

Gość marccepanka
nie no wyzwiska i obrazy na bok ale ten swiat jest glupio skonstruowany, idzie sobie taki przystojny chlopak czy facet a wzrost ma karla i juz odpada w przedbiegach,

Gość ale ewolucja idzie
do przodu i coraz wiecej wysokich ludzi...zresztą jest coraz wiekszy dystans miedzy wysokimi a niskimi...coraz mniej tych srednich. wychodzi na to, ze za ileś tam lat wysocy bedą dominowac na swiecie.:P

Gość niska matka niski ojciec
= niskie dziecko moja koleżanka ma 160 cm jej chłopak całe 161 , ich rodzice niscy to jakie oni bedą mieli dziecko ? :O

Gość malutka159
A ty marcepanka pewnie masz 140cm w butach na obcasach i szl@g cie trafia, że wysocym przystojni faceci nawet na ciebie spojrzą.

Gość marccepanka
kobieta przy mezczyznie powinna sie czuc jak kruszynka i bezpiecznie, a taki maly skrzat kojarzy mi sie z tchorzem...najfajniejszy wzrost u faceta to od 175 do 188 bo za wysoki to tez nie najlepiej

Gość 1234567.........
wcale nie miałam zamiaru Cię obrażać nie mam tego w zwyczaju tutaj na forum bo szanuje zdajnie innych ale jak czytam głupoty tego typu bo powinno dac sie to wykryc na usg kiedy kobieta jest w ciazy, powinny byc jakies wstepne szacowania do jakiego wzrostu urosnie chlopczyk, jak ponizej 170 to pod noz i do widzenia to od razu przyszło mi na myśl że z Tobą coś nie halo chyba jest skoro nie gustujesz w niskich facetach to ok masz prawo ale to nie daje Ci prawa wyśmiewać się z ludzi poniżej 170 tym bardziej że to nie ich wina że są tacy jak są znajdź sobie wyższego i będzie ok :)

Gość marccepanka
nie, ja mam 170 nie w tym rzecz, nie mam tez nic do kobiet niskich, maja swoj urok, te krotkie nozki i miesiste uda..

Gość fdgbvdfagf
wychodza mamusi z pipki?

Gość marccepanka
uderz w stola nozyce sie odezwa...

Gość karolekkkkkkk
ja jak widze takich liliputopw to od razu w ryj ode mnie maja

Gość do marcepanki
Ty chyba nie masz żadnych problemów w życiu kobieto

mnie tez to wkurza jak takie COS plącze mi sie pod nogami :O 😠 dlatego tez niecierpie niskich dziewczyn sa takie wkurwiajace .....

Gość do marcepanki
a moim zdaniem powinno się też likwidować w łonie matki kobiety z małymi móżdżkami :)

Gość wychodza z waszych
brudnych cip :O

Gość Ania4547
Mój przyjaciel popełnił samobójstwo, ostatnią rzeczą jaką czytał była ta strona. Był dobrym kochanym i wspaniałym człowiekiem który dawał wszystko z siebie by innym było dobrze. Tak jak napisaliście niscy nie powinni się rodzić, teraz na świecie jest jednego mniej:(

Gość biegaczkawkaloszach
POdejście do tematu 'ciekawe' , ale .. mnie też to trochę irytuje. Mam 176. Chciałabym poznać miłego faceta z którym będę ok wyglądać w parze. Wiem , podobno wzrost to nie wszystko, ale próbowałam z mniejszym i mimo całego jego uroku no czułam się na ulicy fatalnie idąc za rękę, jak jakieś wielkie niezgrabne babsko. A przecież zgrabna jestem. Rozumiem więc problem.