Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziunienka

Modniary pomóżcie !!

Polecane posty

Nie sugerujcie się tym że mam 12 lat. Otóz zamówiłam sobie taką sukienkę : http://www.allegro.pl/item653741686_sukienka_diana_152_158_biala_czerw.html#gallery ... Ale nie w tym problem. Pomóżcie mi wybrać jakieś dodatki: buty, może jakąs opaskę do włosów,fryzurę ( pójdę do fryzjera ) i biżuterie (jesli to konieczne). Z góry dzięki

Gość ...XYZ....
Dobierz biało-czerwone dodatki np bransoletki czerwone buciki np balerinki

Gość 1234567.........
hmmm no nie można pominąć faktu że jesteś jeszcze dzieckiem i nie możesz zrobić z siebie starej baby tym bardziej że sukienka jest strojna sama w sobie ja bym radziła białe buciki ...na szyję co delikatnego ...nie wiem jakie masz włosy ale jeśli długie to jak dla mnie wystarczyły by rozpuszczone z opaską co najwyżej lekkie loki broń boże koków

Gość liberal girl
czerwone atłasowe balerinki lub pantofelki, malutkie srebrne kolczyki i wisiorek na łańcuszku włosy czyste, dobrze obcięte i wystarczy :)

Gość maja_88
sukienka jest ładna..ale wedlug mnie nie powinnas juz przesadzac z bizuteria czy opaskami do niej..a fryzurke to zrobi ci fryzjerka cos wymysli...chyba wczoraj juz sie pytalas o to gdzie mozesz kupic sobie sukienke...no i wiedzisz sama znalazłaś...:)

Gość Dostępne 2 z 2 wystawionych
Chyba jednak jej nie kupiłaś