Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie siwa

Mój pierwszy siwy włos..

Polecane posty

Gość prawie siwa

dziś spojrzałam w lustro a tam on sterczał na mej głowie-wyrwałam go ale przecież odrośnie i będzie ich więcej i więcej. Mam 27 lat i pierwszego siwego włosa, czyż to nie jest straszne? stara już jestem. Nie mam nic ale mam siwy włosy.

prawie siwa -- chcesz kopa w dupe?:P 27 lat i piszesz,ze jestes stara...haha dobre:P Ja mam 25 lat, wnet 26 i czuje sie mlodo i wygladam tez mlodo...podobno:P Ja tez mam siwe wlosy:O Masakra!! Nie duzo ale sa:O Nie farbowalam ponad 3 mce wlosow i wypatrzylam je:O:O hehe cyrkowka ...pocieszam sie,ze nie jestem jedyna,ktora w tym wieku juz ma siwe wloski...a nawet znam przypadki gdzie w wieku 22 lat ludzie maja juz 1wsze siwe wlosy:P:P:P Glowa do gory "stara";););)

Gość JA MAM 36 lat
i zadnego siwego nie to zebym sie chwaliła ale niektorzy mysla ze ja farbuje wlosy a mam naturalne swoje

JA MAM 36 lat -- tylko pogratulowac :D depeche -- hahaha taa zly omen;) Tak jak piszesz:P

Gość najlaska nebeska
Siwieję od pięciu lat, mam 27, farbuję na blond, jest ok, nie widać. Ojciec z matką nie siwieli tak szybko, brat mamy też, ale mnie wykończył stres. Za to nie mam zmarszczek;) i wygladam i tak na 23 ;)

Gość prawie siwa
żartuje z tą starością.:P a jaki masz kolor włosów bo na jasnych nie widać:P ja jestem brunetką:)

tez mam kilka siwych na czubku, z tym ze pierwszy siwy wlos zauwazlyla u mnie mama, mialam wtedy 4 lata:D to nei tragedia, w Indiach powiadaja, ze takie pojedyncze siwki, to oznaka szcescia i madrosci:) nie panikuje jeszcze, nie siwieje calkiem, ale tych kilka siwkow na samym czubku w koncu sie juz zaprezentowalao, ogolnie wygladam tak mlodo, ze nie sprzedaja mi piwa w sklepie, nei zawsze jest to mile!

mam brozowe wlosy i b. lubie moj naturalny kolor, mam takie fajne naturalne refleksy:) nie farbuje wlosow w ogole, zaczne jak bede miec chyba duzo siwych

Gość prawie siwa
dlaczego zły omen?

Gość prawie siwa
ja wygladam na 23 tak mowia przynajmniej.

Gość kotka222
lepiej bys siwym w w ieku 30 lat niz lysym w wieku 20 tak ja ja