Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonorkaaaa6666

palcóweczka kilka razy dziennie?

Polecane posty

Gość Eleonorkaaaa6666

nie moge bez tego wytrzmać, ciagle mi się chce. zadowalam się kilka razy dziennie i niekiedy po kilka razy pod rzad, aż poczuje pulsującą pisię:) Moja koleżanka powiedziałą mi ze jestem chora nimfomanką, czy tez tak myślicie ? kobiety, a moze wy tak macie ?

wyrazenie \"czy wy tez tak macie\" powinno byc dodawane z automatu do kazdego posta, albo wlasnie juz jest dodawane LOL

Gość Eleonorkaaaa6666
to jak ktos zakłada post pt.:" co odpisać chłopakowi na takiego smsa" (dziś taki widziałam) to do niego też automatem ma być kierowane pytanie : wy tez tak macie ? no chyba nie :D

Gość mrhyde
Elonorka normalne :> Ja sie moge trzepac czasem 3 razy i jeszcze bzykac.. czasem po bzykaniu bardziej mi sie chce niz przed :D Trzeba tylko znalesc sobvie kogos kto ma podobny temperament i pieprzyc sie jak dwa male kroliki az skora zacznie zlazic i rozejdzie sie zapach palonej gumy :D

Gość Kocica345
A ja się pochwalę że dziś,po 4 latach masturbacji do tego współżycia kilkumiesięcznego dostalam dziś pierwszy raz orgazmu;P nareszcie wiem o co w tym chodzi.Szkoda tylko że doszłam sama.A wy po ilu latach doszliscie już do orgazmu???

Gość asdfgvbna
Ja też dziś jestem cholernie napalona wczoraj z moim facetem poszaleliśmy ostro w łóżku i dziś jest pobudzona. o rany chyba nie wytrzymam...