Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfdwqefd

Można się uszkodzic termoforem?

Polecane posty

Gość ewfdwqefd

kiedyś chciałam przyspieszyć sobie okres a raczej wywołac go w terminie bo sie spóźniał i okładałam się gorącym termoforem i nic...Teraz się tylko boję że sobie oparzyłam jajniki. Można sobie oparzyć jajniki jak sie leży na bardzo gorącym termoforze? Skórze nic się nie stało, nie było śladów, ale ciepło sie kumulowało...

Gość
no pewnie. beda musieli ci je obandazowac dopochwowo:( biedna.

Gość ewfdwqefd
mogę być bezpłodna?

przeciez to sa jajniki a nie plemniki,zeby je ciaplo niszczylo...sa w ciele kobiety,gdzie zawsze jest goraco..to jak lato 35 stopni,to wszystkie by musialby byc bezplodne

Gość
pewnie ze mozesz byc bezplodna, np moglas stopic kawalek jajowodu i zrobil sie zator.

Gość ewfdwqefd
psychiczna kafezdzira czemu mi takie głupoty piszesz? ja serio się martwię czy narażenie komórek jajowych na wysoką temperaturę mogło im jakoś zaszkodzić. W termoforze była bardzo gorąca woda a ja na nim leżałam z pół godziny. Owinęłam go materiałem tak że skóry mi nie poparzył

Gość ewfdwqefd
nie pocieszy mnie nikt?

Gość
psychiczna kafezdzira czemu mi takie głupoty piszesz informuje cie tylko. radze zrobic rentgen jajowodow i komorki jajowej. dopochwowy:classic_cool: 🖐️

Gość ojojojojojojj
Jeżeli nie masz poważnych oparzeń skóry, to nie martw się o jajniki. A na marginesie: metoda wywoływania okresu porównywalna ze skakaniem ze stołu :D Dobrze że do pieca nie wjechałaś, jak Antkowa Rozalka. Przepraszam, ale mimo, że współczuję Ci zmartwienia, nie mogę się powstrzymać.

Gość mikiki
ałuuuu

Gość ewfdwqefd
Wiem głupia byłam, czarna malwa też nie pomogła, a teraz się martwię

Gość ojojojojojojj
Nie martw si ę dziewczyno, przecież termofor, nawet bardzo ciepły, nie osiąga temperatury, która mogłaby uszkodzić jajniki. Gdyby to były jądra i działanie termoforu długotrwałe, to przez jakiś czas plemniki by trochę straciły na żwawości.

Gość ewfdwqefd
dziękuję ojojojojoj maleeenstwo ja mam nieregularne okresy i już się z tym pogodziłam ale wtedy to spóźnianie było mi bardzo nie na rękę bo miałam zaplanowaną operację