Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakukikiaka

Jestem jakaś dziwna albo mam coś ze wzrokiem.../

Polecane posty

Gość Kakukikiaka

W lustrze wyglądam raczej okay (w swoim lustrze łazienkowym, w swoim lustrze przedpokojowym, swoim lustrze biurkowym, lustrze łazienkowym koleżanki, lustrze przedpokojowym cioci), a na zdjęciach zawsze tragicznie. Zawsze mam drugi podbródek, małe oczka i debilny wyraz twarzy. A w lustrze wyglądam normalnie. Coś mam nie tak z psychą? Bo jak wyglądam tak, jak na zdjęciach, to nie wychodzę z domu...;/

Gość MAM DOKŁADNIE TO SAMO
i to mnie dobija :/

Gość tak już bywa że
czasami ktoś jest niefotogeniczny. Niestety.

Gość bosanoga
to zależy od tego czy jesteś fotogeniczna ja mam na odwrót, normalnie wyglądam jak idź stąd i nie wracaj a na zdjęciach ok.

Gość pelasia pelasia
jeeeeeeeezuuu....ale problemy...pochlastajcie sie zbiorowo :classic_cool:

też odnosze takie wrażenie w moim przypadku, naprawde bardzo rzadko podobam się sobie na zdjęciach

Gość liberal girl
do lustra się uśmiechasz, prostujesz, prężysz, robisz miny aparat fotograficzy chwyta Cię w ułamku sekundy, mało kto ma szczęście wyglądać wtedy i naturalnie i dobrze :) Poza tym fotogeniczni ludzie mają symetrię twarzy zbliżoną do idealnej (naprawdę niewiele osób) Wniosek - nie wyglądasz ani tak jak widzisz się w lustrze, ani tak jak wychodzisz na zdjęciach Wyglądasz tak jak się czujesz - tego się trzymaj :D

Gość ergtrt
Wymien lustro i nie zakladaj idiotycznych tematow.

Gość Kakukikiaka
Ale co to jest fotogeniczność?? To bzdura jakaś. Wszyscy moi znajomi na zdjęciach wyglądają tak jak wyglądają w rzeczywistości - lepiej, gorzej, ale tak. I owszem, to jest problem dla kogoś, kto ma i tak poważne problemyy z samoakceptacją...

Gość lisiczka piekna
nie przejmuj się, zdjęcia to nie odzwierciedlenie rzeczywistości, to płaski obraz. Poza tym każdy do swoich fotek jest nastawiony bardzo krytycznie. Więc rada:olej to:)

Gość kakaka88333
bo inaczej wyglada sie w lustrze a inaczej na zdjeciach. to jak wyladamy na zdjeciach tak inni nas widza, i tak my wygladamy. czytalam gdzies o tym w jakiejs ksiazce z psychologii czy reklamy.

Gość tak sie nie robi
ee ja eż tak mam niestety ale każdy zawsze krytyczniej patrzy na siebie na zdjeciach a przed lustrem jestes w ciaglym ruchu wiec wiadomo że wyglada sie lepej:)

a dlaczego wiele dziewczyn nie nadaje się na modelke bo nie jest fotogeniczna i nie wychodzi ładnie na zdjeciach, zdjęcia wcale nie są tylko płaskim obrazem, w zdjęciach jest zawarta dusza...