Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona z tamtąd

CHCE SIE ZABIC ALE NIE MAM ODWAGI

Polecane posty

Gość Ona z tamtąd

mam dosc tego domu naprawde, dla nich jestem ta zła ta najgorsza, nic nigdy nei zrobiłam dobrze za nic mnie nie pochwalili, czepiają sie o byle bzdury, ublizają mi, niszczą mnie psychicznie

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mam to samo

Gość niesdfsdf
za rok, dwa bedziesz sie smiala z tych samobojczych mysli. Teraz sie nie martw, w koncu wyprowadzisz sie z tego strasznego domu. A moze tylko CI sie wydaje, ze jetes ta najgorsza. Czesto tak sie ludziom wydaje, a bardzo sie myla

Gość dżager
nie warto

Gość jak chcesz odwdzieczyc
zostaja Ci marzenia i wiara ze kiedys bedzie lepiej.Ja tez pare lat temu nie wyobrazalalm so bie ze kiedykolwiek bede taka szczesliwa jak teraz. Warto przeczekać.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jak może się wydawać ,ze jest źle skoro ubliżają ?

Gość Ona z tamtąd
jezu jak ja mam tego dość, chciałabym sie stad wyprowadzic ale nie mam gdzie.własnie sie dowiedziałam ze jestem przygłupem bez wychowana dlatego ze wziełam troszke sałatki z miski nie nakładając na talerzyk.wiecznie słucham ze ejstem taka nie taka, leń bezmózg, down, idiotka,śmieć. kurwa no nic im nie robie a wicznie cos jest nie tak.szczególnie ojciec nienawidze go

Gość 88*88*88
mi tez zawsze mowili, ze za rok za dwa wszystko sie zmieni, mialam 17 lat, teraz mam 29 i nie ma dnia zebym o tym nie myslala:(

Gość dżager
może idź do jakiegos fachowca psychologa, zawsze z kimś pogadać to lżej z drugiej strony takie traktowanie to znęcanie się i można to zgłosić na policję, ale nie wiem czy każdy by się na to odważył

Gość Ona z tamtąd
naprawde nieraz po takiej kłótni mam chęc pociąc sie albo nazrec tabletek. niech go dręczy sumienie. mają mnie za ic w tym domu.nie mam prawa sie odezwac ze cos mi sieniepodoba bo zaraz jestem atakowana.kiedys byłam taką przebojową dziewczyna, a teraz jestem strasznie niesmiała, zamknieta, nie umiem nawizywac kontaktów. poprostu straciłam poczucie własnej wartosci. jest mi tak przykro

Gość Ona z tamtąd

Gość gość
Chcę żyć dla dzieci Ale w tym kraju gdzie żyje nie wiem gdzie się zgłosić po zdradzie konkubina on mnie zdradził z prostytutką

Gość gość
Porozmawiaj z ksiedzem serio pisze. Nie zabijaj sie zyj dla dzieci i dla siebie .Ja tez cierpie .Smierc i tak kiedys nadejdzie.

Gość gość
telefon zaufania, kryzysowy, pomoc psychologiczna.. znajdz w necie. wpisz w goo---gle