Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

69Atka69

seX z MojĄ druGa poŁówKą

Polecane posty

cześć mam 17 lat od dawna kocham sie z moim chłopakiem . napocztaku było tak że on nie chciał mi robić minety bo brzydził się śluzu:( czy to znaczy że nie lubie tego robić ze mną?? ale od jakiegoś czsu to się zmieniło i powiedział że to teraz lubie jak myślicie co sie stało??

Gość Myślę że już
czas na ciebie moje dziecko.

Gość w podskokach
🖐️

Może dlatego, że w wieku 17 lat nie mogliśmy powiedzieć, że "od dawna się kochamy"? Jak myślisz? A może dlatego, że nie znaliśmy alfabetu pOkeMonóFF? Niewykluczone, że przyczyną jest także to, iż zaczynaliśmy pisanie zdania wielką literą i słyszeliśmy, przynajmniej z grubsza, o przecinkach? No nie mam pojęcia dlaczego nasze komentarze są głupie i do bani... :D

Widac Twój chłopak miał problem taki jak większośc Kobiet. Poprostu musiał do tego dorosnąc :) Może myślał że stracisz do niego szacunek jak to Kobiety wymyślają powody :P

Po namyśle... A co jeśli skrzywdziłam to dziecko beztroskim komentarzem (głupim i do bani)... M_s chyba mi wstyd... Albo jeszcze się zastanowię... Taka jestem mało stanowcza... Czy ktoś tutaj też tak ma???

A tam skrzywdzilas od razu. Szoka na cale zycie ale sie dziewcze nauczy,zeby durnych pytan nie zadawac:D Poza tym wlasnie sie zorientowalam: Ta mala pyta sie nas czy "to znaczy że nie lubie tego robić ze mną??"- no kochanie, na to ci juz nikt nie odpowie. Albo lubisz to robic ze soba albo nie :P

kuzwa, jak czytam topiki tych malolat, to czuje sie jak babcia. W wieku 12 lat to ja gralam w gume z kolezankami a nie dupczylam sie po katach,zeby potem w wieku 17 lat wypisywac o "kochaniu od dawna" :D

Moja droga, te czasy już nie wrócą, okopmy się zatem - my, stare dupy - na z góry upatrzonych pozycjach, bo na karku już czuć oddech młodszej konkurencji :)

sucz-dobra rada,jak tylko moja pozycja wroci z pracy zaczne sie na niej okopywac. Bo jak nie to koniec-z pokoleniem High School Musical nie wygram. Zostana same ochlapy..:/