Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ty

dziewczyny 89 i zaplanowany ślub???

Polecane posty

Gość czy ty

czy są tutaj takie??? Nie chodzi mi o dziewczyny które wpadły tylko te które z miłości zdecydowały sie na ślub, sama jestem w tym wieku i chyba jeszcze mam troche dziecinne myślenie bo nie wyobrażam siebie w tej sytuacji (ale jestem z chłopakiem od prawie 4 lat)

Skoro nie wyobrazasz sobie siebie w tej sytuacji to po co w ogole pytasz o to czy sa? Kiedy nie mam nic wspolnego z jakims tematem raczej nie szukam ludzi ktorzy w nim siedzą :o

Gość milencia89
no wiec tak planuje slub z moim chlopakiem...

Gość Front Wyzwolenia Krasnali
heh, no ja też planuję - ale dopiero za jakieś 3-4 lata :) 20 lat to wg mnie jeszcze zbyt niski wiek, by już się hajtac :)

Gość no wlasnie autorko
skoro sama nie bierzesz slubu to po co szukasz takich dziewczyn???

Gość czy ty
bo chiałam popsrostu usłyszec co sądzicie o tym bo też uważam że to troche za młodo

Zalezy co dla kogo oznacza za mlodo. My np mieszkamy razem juz pare lat, mamy wspolne sprzety ( typu lodowka, pralka, telewizor, odkurzacz) oboje pracujemy, kochamy sie, wiec po moim licencjacie wskakuje w suknie slubną. Poza tym chcemy kupic mieszkanie i niestety mamy z tym problem bez slubu.

Gość milencia89
kazdy ma swoj rozum , wkurza mnie tylko jedna rzecz , ze ktos mowi , ze za mloda na slub , a na wspolne mieszkanie...i co , ze bez zobowiazan?? moim zdaniem to jest duzo mniej dojrzale , niz decyzja o slubie, oczywiscie taka przemyslana...!!!!

Gość kkaa
a ja z 88 i planuje slub jestem w cudownym zwiazku od 5 lat narzeczony 4 lata starszy ja czuje że to ta chwila, ten moment :)

Najszczesliwsza z moich kuzynek ( obecnie 29 letnia pani doktor z trojką maluchow i mezem politykiem zarabiającym dziesiątki tys miesiecznie) wyszla za mąz z milosci w wieku... 19 lat. Ich malzenstwo kwitnie. Kiedy wiec zaczyna sie odpowiedni wiek?

Gość młoda88888
Milencia , popieram , a Panią nade mną zapraszam do wątku dla Panien Młodych 88;)

Gość młoda88888
kkaa - miałam na myśli Ciebie;)

Gość evvvunia
ja mam 20 lat. slub za rok wiec bede miala 21! narzeczony starszy o 4 lata! oczywiście slubz miłosci!

to ja też się przyłączę... jestem z 89, narzeczony rocznik 85... w październiku 2010 wychodzę za mąż z miłości oczywiście... Nie uważam, że jestem za młoda... Wszystko zależy od tego czy dziewczyna w wieku 20 lat dojrzała już do wyjścia za mąż czy ma jeszcze w głowie zabawę i nie wiadomo co jeszcze...