Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream w pomarańczy

czy w ten czwartek kluby są otwarte??

Polecane posty

Gość cream w pomarańczy
http://www.youtube.com/watch?v=pCzRei9-42s Ostatnio trudno było mnie złapać Zbyt długo byłem sam Każdy z nas ma swój własny świat Gdzie może być sam Wołasz mnie? Próbujesz do mnie dotrzeć? Wyciągasz do mnie rękę, a ja wyciągam ją do ciebie Jestem w cholernym dołku Wydaje mi się, że nie mogę się wydostać Gdybym tylko mógł przejść to wzgórze Ale potrzebuję czegoś, co wyciągnęło by mnie z tego syfu Przyjąłem rany, wziąłem się w garść Spadłem i znów się podniosłem Potrzebuję iskry, która rozbudziłaby mój umysł Bym mógł znów chwycić za mikrofon Nie wiem jak, czemu ani kiedy Wylądowałem tu, gdzie jestem Czułem, że musiałem coś powiedzieć Więc znów chwyciłem za długopis Próbowałem dać upust uczuciom Ale nie potrafię się przyznać Ani zmierzyć się z myślą, że mogę mieć już dość rapu Potrzebuję nowego ujścia I wiem, że czasami trudno jest przełknąć to gówno Ale nie mogę po prostu usiąść i tarzać się We własnym smutku, bo wiem jedną rzecz Trudno będzie mnie doścignąć Trudno będzie dotrzymać mi kroku Trudno będzie dojść za mną Aż tu, dnie mijają, a ty będziesz musiał przejść Setki mil Refren: Pochodź w moich butach, żeby zobaczyć Jak to jest być mną Ja będę tobą, zamieńmy się butami Żeby zobaczyć, jak to jest Czuć twój ból, ty poczujesz mój Nasze umysły się przenikną Zobaczymy, co w nich tkwi Popatrzymy na to całe gó*no z innych miejsc Ale nie daj sobie wmówić, że nie jesteś piękny Oni mogą się mylić, Ty bądź po prostu sobą Myślę, że zaczynam tracić swoje poczucie humoru Wszystko jest takie spięte i smutne Czuję, jakbym musiał sprawdzać temperaturę tego pokoju Za każdym razem, kiedy tu wchodzę Tak jakby wszyscy patrzyli właśnie na mnie, ale ja unikam kontaktu Bo kiedy tak robię otwierają się drzwi do rozmów, które chce prowadzić Nie szukam jakieś dodatkowej uwagi, chcę być taki jak ty Wymieszany z innymi, może po prostu wskaż mi najbliższy kibel Nie potrzebuję żadnego cholernego służącego, łażącego za mną wszędzie i próbującego wycierać mi tyłek Śmiejącego się z każdego żartu, który powiem, chociaż połowa z nich nie jest w ogóle zabawna "Marshall, jesteś taki zabawny, człowieku, powinieneś być cholernym komikiem!" No niestety, nim właśnie jestem, ale ukrywam się pod łzami clowna Więc usiądźcie wszyscy Posłuchajcie opowiastki, którą dla was mam Nie zamienimy się żadnymi miejscami A ty nie będziesz musiał przechodzić tysiąca mil refren... Nikt z nas nie prosił o życie, w którym musiałby grać takimi gównianymi kartami, które nam rozdano Musimy sami wziąć te karty i odwrócić je, nie oczekując pomocy Dobra, mógłbym zostać w domu, siedzieć na du*ie, wkurzać się i jęczeć Ale mógłbym też wziąć sprawy w swoje ręce i coś z tym zrobić Nigdy nie byłem typem, który stałby przy drzwiach i pakował walizki I siedział i modlił się, żeby tatuś wreszcie się pokazał, czego nigdy nie robił Chciałem wpasować się w każde miejsce, każdą szkołę Śniłem o tym, żeby być jednym z tych super dzieciaków, nawet jeśli miałbym zachowywać się jak przygłup Zawsze mi mówili - rób nadal te głupie miny, a tak ci zostanie Stałem i próbowałem mówić jak oni Potem, kiedy miałem 8 lat, przyłożyłem język do zamarzniętego słupa ze znakiem stopu Wtedy właśnie dostałem najlepszą lekcje i już nie chciałem robić wrażenia na swoich kumplach Teraz powiedziałem ci już moją całą historię Opierającą się nie tylko na moich opisach Bo kiedy patrzysz na nią ze swojego miejsce, jest pewnie o 110% inna Chyba będziemy musieli iść przez co najmniej tysiące mil w naszych butach Jakie rozmiar nosisz? Ja noszę 10 Zobaczmy, czy będą na ciebie dobre Tak, Do moich dzieci Bądźcie silne Tatuś wkrótce znów będzie z wami A dla reszty Bóg dał wam buty, które pasują tylko do was Więc załóżcie je i noście Bądźcie sobą Bądźcie dumni z tego, kim jesteście I nawet, jeśli to brzmi banalnie Nie dajcie sobie wmówić, że nie jesteście piękni.

Gość krytyk5
No tak trzeba sie utuczyc bo kobiety lubia tuczniki :)

Gość cream w pomarańczy
to chyba nie prawda ze kobiety lubią świnioki :classic_cool:

Gość krytyk5
jest wieksz prawdopodobienstwo ze taki padnie na zawal i bedzi mozna zgarnac majatek :D

Gość cream w pomarańczy
hehe to juz ide zamówic dwie pizze i do tego kurczaka z rozna :D chce byc bearsem :D