Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Family Man

Zacząłem się spotykać 31 letnia kobietą, która posiada 16 letnią córkę

Polecane posty

Gość Family Man

Obie są po prostu śliczne :-) Starsza posiada grację i niezwykła lotność, a młodsza odziedziczyła stanowczo kobiecość po mamusi. Obie też też na mnie lecą- Karolinka (16 latka) ilekroć zostajemy sami przychodzi do mnie i bezczelnie zemną flirtuje, rzucając co rusz jakiś podtekst seksualny... ... Nie chce mi się teraz pisać, więc napiszę w skrócie: generalnie zastawia mnie koncepcja stworzenia jednej, wielkiej i kochającej się rodziny :-D Gdzie posuwałbym na zmianę mamusię i córunię- a od święta obie :-P. To nie jest prowokacja i darujcie mi umoralnianie :classic_cool: 🖐️

Gość
zajebisty nick:classic_cool:

Gość revelka
Jestes durnym samcem. Wystarczy że myslisz jak świnia, więc już nie musisz byc knurem uskuteczniając sowich działań.

Gość Family Man
chciałbym prykować 16 latke a matka niech obiady nam gotuje. cellulitis ma jak galaretkie owocową

Gość hella traktorzystka
babci sie przyjrzyj, pewnie ma 46 lat , więc jeszcze może być z niej niezła laska

Gość
dobry pomysl. poza tym pamieta, ze 16latki maja zazwyczaj wiele kolezanek:classic_cool:

Gość aby aby
prababcia ma pewnie kolo 60 wiec tez sie jeszcze nie sypie, moze i o nia poszerzysz rodzine?:D

Gość Family Men
a najlepsze jest to że ich pies teś na mnie leci:D już kilka razy gwałcił moja noga nie moge sie doczekać nastepnego razu:D

Gość hella traktorzystka
16-latka tez już ma córke roczną? Oczywiście o nia NIE powinienes poszerzać

Gość Family Man
Podszywacze są tak durne, ze nawet nie odróżniają słów "man" od "men"- ale czego oczekiwać od osób po gimnazjum? :classic_cool: Tak, ma 16 letnią córkę- kobieta z którą się spotykam, urodziła ją w wieku 14 lat. Ruja u kobiet od najmłodszych lat, jest cechą charakterystyczną u przedstawicielek tej rodziny. Karolinka z tego co wiem, podkradała mamusi prezerwatywy już jak w wieku 13 lat :-D Widzę, że moja koncepcja wam się spodobała :-) Tylko nie wiem, jak zareaguje mamusia Karoliny... może zastosować system uzależniania emocjonalnego i finansowego, tak aby nie miała wyboru?