Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siva

Uplawy , plamienia po stosunku ... POMOZCIE !

Polecane posty

Gość siva

Od tygodnia spotykam sie z facetem na fajny sex :) , juz w drugim dniu zaczely sie krwawienia w trakcie stosunku . Nie przejelam sie zabardzo bo dlugo nie mialam nikogo wiec stweirdzilam ze cos sie tam naruszylo . Smiech mnei opuscil kiedy wczoraj i dzisiaj zaczely sie uplawy tak jakby grudkowaty sluz z brunatna krwia wymieszany . Ponadto w srodku co jakies czas czuje jakies uklocia , piec nie piecze zabardzo ale swedzi strasznie . Na testy ciazowe jest za wczesnie ale zrobilam juz 2 i negatywne , robilam tez testy na owulacje oba negatywne , czy mozliwe jest cos takiego nie wiem od czestego sexu skoro dawno nie mialam tej przyjemnosci ? Jakies choroby przenoszone droga plciowa wykluczam to nie mozliwe . Obydwoje mielismy pewnych partnerow wczesniej. Prosze dziewczyny o pomoc . Czy takie uplawy moga zwiastowac ciaze lub jakies choroby powazne ?

Gość 1234567.........
podstawowe pytanie co z prezerwatywą ???

Gość siva
ah tak zpaomnialam dodac , sex jest bez zabezpiecznia ale nie do konca .

Gość 1234567.........
acha czyli na początku stosunku nie ma prezerwatywy a później zakładał dobrze zrozumiałam ? po pierwsze dziwię się że jesteś na tyle nieodpowiedzialna że znasz faceta zaledwie tydzień i na tyle ufasz że uprawiasz sex bez prezerwatywy.....ale Twoje zdrowie Twoja sprawa a skąd wiedziałaś że on tak do końca jest zdrowy hmmm ?...przecież nie przyszedł z aktualnymi wynikami badań nie wiem co może być powodem może sex jest zbyt ostry ? ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza bo to nie jest normalna sytuacja i podejrzewam że nikt tutaj nie da Ci jasnej odpowiedzi dlaczego tak się dzieje

Gość siva
Nie poznalam go tydzien temu , znamy sie 2,5 roku z przyjazni zrodzilo sie cos wiecej i tak wyszlo , znamy sie dosc dobrze , prezerwatywy nie ma w ogole , jesli mowie ze nie do konca to mwoie ze nie konczymy w srodku ak zwany stosunem rpzerywany . Zglaszam sie z prosba o to zeby ktos mi powiedzial czy mial cos podobnego , uczucie klocia i tego rodzaju uplawy zeby mogl mi powiedziec co z tego wyszlo poniewaz jestem w UK i troche ciezko mi sie dostac do ginekologa a do Polski dopiero jade za miesiac . :) Dzieki wszystkim z apomoc

Gość siva
Dodam tu ze nie potrzebuje postow s stylu ze ejstem nieodpowiedzialna bo sie nei zabezpieczam - chodzi mi raczej o to ze jesli bedzie dziecko to bedzie i bede sie cieszyc proste chodzi mi o to ze chcialabym sie dowiedziec co to moze byc poprostu czy mam sie czym martwic przed wizyta u ginekologa w polsce .

Gość jeśli
już tak brykacie bez zabezpieczenia i nie boisz się ciąży to pomyśl może o swoim zdrowiu i zaszczep się przeciw rakowi szyjki macicy ...no i przebadajcie cię pod względem chorób wenerycznych nim będzie za późno

Gość siva
Mysle ze to pasuje zrobic , z tym sie zgodze , martwia mnie nie tyle te uplawy co to klocie w srodku :(

Gość to już lekarz
musi cię zbadać