Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tania19

Fryzjerka mnie dzisiaj załamała....

Polecane posty

Gość Tania19

Wiele ludzi chwali moje włosy, że są ładne. Pytają czym myję itd więc chyba nie jest z nimi tak tragicznie. dzisiaj byłam u fryzjerki powiedziala ,że sa strasznie zniszczone ,żebym je ścięła do połowy bo to nie włosy tylko ścierka. Owszem mam trochę rozdwojone końcówki bo włosy są już bardzo długie ,ale żeby używać od razu takich określeń do klientki? Już nie mówiąc o tym ,że zaczesała mnie nie tak jak chciałam tylko specjalnie na bok ,a tak mi jest okropnie..

Gość
ja bym ja kopnela w czaszke. i nawrzucala ogolnie.

Gość majkie
jasne lepiej być okłamywaną. Ale fryzjerka też jakaś dziwna, że tak mówiła.

Gość asderiossa
No ale o co chodzi ? Ze prawde Ci powiedziala ?

Gość Tania19
no pewnie ,że zmienie już tam nie pójdę... A nawet jak jej zdaniem są zniszczone to mogła to troszkę delikatniej określić... Zresztą ona miała przyciete prawe do skóry więc mogła na siebie popatrzeć...

z tą ścierką przesadziła :P może specjalnie ci tak nagadała, żeby ci wmówić że nie jest ok, żebyś była częstą jej klientką w pielęgnacji włosów :D

też mam niemiłe doświadczenia z fryzjerkami.. raz poszłam i mówię tej babie, żeby mi podcięła grzywkę do brwi, a ona zrobiła mi ją na pół czoła :O od tej pory sama się swoją grzywą zajmuję i jest ok.

Gość Tania19
No właśnie uważam ,że nie do końca prawdę bo czasem moje włosy chwalą całkiem obcy ludzie np facet w taksówce, czy dziewczyny w łazience w sklepie których nie znam..No fakt końcówki są zniszczone ,ale widzialam o wiele gorsze włosy u ludzi. Miala prawo powiedzieć prawdę ale na pewno nie powinna mnie była obrażać

Gość sfgdftdhsfgd
Może była zazdrosna :D

Gość Tania19
no może faktycznie chciała żebym jeszcze raz do niej przyszla..ale przesadziła. Nie obrazilabym się gdyby powiedziala np: Myślę ,że masz zniszczone włosy, przydało by się je trochę obciąć

Gość stooookrotka
moim zdaniem powinna doradzić ci jakaś dobrą maskę odżywczą na włosy :)

Myślę, że zazdrościła, skoro sama była prawie łysa :P. Idź do innego fryzjera i się spytaj, w jakim stanie są Twoje włosy ;)