Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popej22

Ale zostałem upokorzony...

Polecane posty

Gość Popej22

W sobote poszlismy ze znajomymi do miasta cos zjesc i posiedziec pozniej przy piwie. Ja bylem ze swoja dziewczyna i jeszcze 3 inne pary. Jak wracalismy do domu, okolo 21 godziny nagle sie rozpadalo. tak mocno, ze w momencie bylismy mokrzy. Jako, ze mialem lniane spodnie na sobie (szare) szybko przykleily mi sie do ciala i zrobily niemal przezroczyste. Wtedy wszyscy zobaczyli, ze mialem na sobie stringi... Chlopacy zaczeli sie smieac a dziewczyny usmiechac /raczej poblazliwie) a ja zrobilem sie czerwony jak nie wiem co. Wybronilem sie, ze dostalem je od Ewy (mojej dziewczyny) na urodziny ale nie wiele to pomoglo... Troche mi wstyd, nie wiem czy ta akcja nie zostanie na zawsze zapamietana i wysmiewana przez nich. A jak komus powiedza?

Gość ja nie widze
nic zlego w tym . moj maz nosi szwagier 45 letni tez:) niech ci zazdroszcza :)

Gość 18181818181818181818181u18
T po chuj chodzisz w stringach :o

Gość nie zostales upokorzony
tylko sam sie upokorzyles:P facet w stringach:P

Gość Popej22
Nosze bo lubie i moge (nie, zebym sie chwalil:)) ale nie paraduje, tylko poprostu to moja bielizna, wiec sam nic nie zrobilem... Nastepnym razem musze sprawdzic pogode jak bede wychodzic;)

Gość do popeja
jeżeli to nie prowokacja, to znaczy że jesteś ciotka. Normalny facet nigdy by nie założył na siebie stringów. Chyba że jest gejem lub ma ciągąty homosexualne lub też jest zniewieściałym facecikiem z przewagą babskich hormonów a za małą ilością testosteronu.

Gość Do popeja22
człowieku, a myslisz że jeste się czym chwalić??? Puknij się w łeb niedorobiony wybryku natury.Normalny facet by się wstydził. No ale ty nie jesteś facetem.

Gość popej22
haha, wierz mi, jestem 100% facetem

Gość dinser
Mam nadzieję, że to prowokacja :D Sorry, ale imo facet w stringach wygląda śmiesznie :P Po co je nosisz tak btw?

Gość Popej22
nic nie poradzę na to,że mam więcej klientów kiedy jestem w stryngach :(

Gość Oni maja racjęe
Facet w stringach, nie jest czymś normalnym- ani to wygodne, ani ładne, ani seksowne na męskim tylko... a tylko upokarza jego użytkownika- więc po co nosisz takie rzeczy?

Gość popej22
ostatni niby moj wpis to jakis oszust - nie ja. A nosze bo dla mnie sa wygodne i dla odmiany nie lubie bokserek. zakladam je tylko jak gdzies sie mam rozebrac.