Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeliki

Gdzie pojechać w góry?

Polecane posty

Gość angeliki

Tak jak w temacie. Zna ktoś jakieś ciekawe mniejsce w górach. Wyjazd ma być w lipcu na ok tydzień czasu we dwójkę. Chciałabym zarezerwować noclegi , bo tu już niedługo, tylko gdzie? Ja w dodatku nie przepadam za górami, wolę morze. Ale nad morze to za daleko.

Gość angeliki
No ładnie zero odzewu. Jakoś nie mają szczęścia te moje topiki.

Gość polecam ci bardzo
Bieszczady:-D. Miejscowość-Solina

Gość prawo pracy
Ja polecam Ustroń (niedaleko wisły). Nawet w sezonie nie ma tam wielu ludzi, fajny klimat i dosc tanio. Tylko gory niskie, nie sa to zadne Tatry, ale skoro Ty nie lubisz to moze nawet lepiej. Szlaki latwe i naprawde piekne, dobry dojazd do pobliskich miejscowosci, przy okazji mozna zwiedzic kawalek Czech bo to tylko 15 km

Gość maturka4
Też polecam Kotlinę Kłodzką. Kilka atrakcyjnych miejscowości blisko siebie - można zwiedzać bez problemów małym kosztem

ja polecam Zakopene; najladniejsze szlaki i widoki jakie widzialam(jesli chodzi o polskie gory), wybieram sie tam w lipcu z chlopakiem i znajomymi:)

Gość angeliki
Dzięki za propozycje. Wybrałam Pieniny. Tam jeszcze nie byłam i wydaje się pięknie. I jest chyba spokojnie.

W Pieninach byłam dawno. Okolice ogólnie niezła. Warto wybrac się na spływ Dunajcem, na tratwach. Naprawdę ciekawe wrażenia. No i koniecznie trzeba wejsc na Sokolicę i Trzy Korony. Ja tez w tym roku chcę gdzieś jechac, ale na tydzień. I nie wiem jeszcze gdzie... Myślałam o Tatrach, ale mam daleko i tam są takie tłumy, że w mieście w godzinach szczytu przy tym to są pustki...

Gość rudy55
Bardzo miło wspominam szczególnie pobyt w schronisku Trzy Korony - jeżeli od 2014 roku nic się nie zmieniło, to będziesz również zadowolony. Mam 100% pewności, że wspaniałe widoki jak były, tak nadal są...