Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amellia__19

proszę o opinię

Polecane posty

Gość Amellia__19

witam, prawie rok spotykam się z chłopakiem,jest on starszy o8lat z pewnych względów widzimy się nie często bo 2-3 razy na miesiąc,prawie zawsze w jakimś publicznym miejscu albo czasem u niego w domu,męczy mnie jednak strasznie to że mimo iż zapraszałam go już parę razy do siebie on wykręcał się albo odmawiał i nie chciał podać powodu,byłam na niego zła,ale teraz prawie cały czas zastanawiam się dlaczego tak jest.Narazie są to takie początki związku jednak to co się dzieje między nami czasami zachodzi bardzo daleko,ale ja jeszcze nie potrafię tak do końca. Chciałą bym wiedzieć co mogę o tym sądzić bo zupełnie nie wiem.

Gość Kot Leonarta
sadze ze jestes jeszcze glupiutka, jak to 19tki, a 27 facet to juz stary wyga. Wiesz w ilu zwiazkach juz byl, znasz jego przeszlosc?

Gość Amellia__19
znam, był w jednym 5letnim związku,zerwal niedlugo przed tym ja zaczął sie ze mną spotykać

Gość Amellia__19
powiedzial mi to na poczatku, ale ja chce wiedziec czy on sie tak zachowuje dla tego ze nie traktuje mnie powaznie?

Gość klllll
Sluchaj dziewczyno taki facet to cie oze tylko w h..a zrobic..moja kolezanka byla w zwiazku gdzie facet byl od niej o 7 lat strszy..i jak na tym wyszla???? byl z nia dla jednego bo sie poklocil z jakas inna laska co byla mniej wiecejw jego wieku.......daj se z nim spokoj i znajdz soebie fajnego faceta ciut mlodszego!!!!

Gość klllll
ahhaa a na koniec odszedl bez slowa akby nigdy nic...frajer!