Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochamjego

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość niekochamjego

8 dni temu powinnam dostać okres.. 5 dni temu miałam plamienie.. Jedna mała plamka na majtkach, myślałam,że dostałam okres i chodziłam ucieszona ;-) Niestety.. Skończyło się na tej plamce.. Zrobiłam test ciążowy, na drugi dzien po plamieniu. Wyszedł pozytywny - druga kreska lekko widoczna, ale widoczna... Jestem strasznie rozdrażniona, bolą mnie piersi, krzyż, i brzuch.. Mam dziki apetyt, zgagę i ciągle bym spała. Dziś jest trzeci dzień jak mam kolejne plamienie.. Krew jest bardzo dziwna, mianowicie jak krew rozrobiona z wodą, potem brązowa... :| Plamienie dobiega końca.. Co mam o nim myśleć? Jestem w ciąży czy test wywinął mi numer?? Miałyście takie doswiadczenia??? Pozdrawiam.

Gość jeśli wyszedł
pozytywny to napewno się nie myli

Gość jeśli wyszedł
a te plamienie to krwawienie które występuje przy implantacji zarodka....kilka dni od zapłodnienia

Gość dagaaaa17
test raczej się nie pomylił. zawsze możesz go zrobić jeszcze raz

Gość gratulujemy
jesteś w ciąży

Gość joojjjj
wg mnie jesteś w ciąży - i leć do gina bo takie plamienia moga być niebezpieczne - niech cię zbada i może da coś na podtrzymanie ciąży

Gość Anusiaaa
Anusiaaa Witam teraz to ja mam problem . wczoraj kochałam się z moim chłopakiem oczyiście rzecz jasna z zabezpieczeniem . Oboje chccieliśmy tego . jak po kazdym stosunku odłozył zużyta prezerwatywę . Potem wypilismy sobie winko we dwoje ja sie upiłam a on zle się poczuł i drzemną się , Boże nie wiem co mi odjebało przez alkohol ale wsadzilam sobie ta gumkę ze spermą w środku do pochwy tak żę sperma weszła do środka nie wiem czy ja przez taką głupote mogę być w cuiąży ???? Prosze o odpowiedz z Góry dziękuje . pS. LAski Nie róbcie tego błędu co ja ;( .

Gość niekochamjego
Te plamienie, ktore mialam po tym wczesniejszym trwalo 5 dni.. Dziwna krew. Ale byly tez skrzepy, to chyba oznacza, ze nie jestem w ciazy, prawda? Brzuchy i piersi jednak nadal bolą..

Gość mify
Wg mojej ginekolog mylny moze byc tylko negatywny wynik testu. Falszywy pozytywny to ulamki procenta (przebyte poronienie, cysty). Na Twoim miejscu poszlabym jutro po prostu do lekarza.

Gość niekochamjego
Ale skoro mialam skrzepy.. przy tym plamieniu czy tam okesie, juz sama nie wiem, to chyba mozna wykluczyc ciąże?

Gość mify
Powtorz test, najlepiej z porannym moczem. Hormon ciazowy nie pojawia sie w ciele ot tak. Jesli masz skrzepy... nie wiem, moze poronilas :( Ja bym na pewno poszla do lekarza, bez wzgledu na to co Ci sie wydaje.

witajcie dziewczyny okropnie bola mnie piersi mam bialy lepki gesty sluz wczoraj mnie mialam go w gole przed wczoraj tak samo dzisiaj tez nie jest go za wiele ale jest.. ale tylko momentami raczej to nie mozliwe ze to przed okresem bo dopiero za 12 dni sie go spodziewam i miewam kucie w dole przucha... 11.06.09 współżyłam z chlopakiem bez zabez pieczenia z finiszem we mnie.. na drigi dzien rano po wstaniu z luzka zalal mnie wodnisty przezroczysty rozciagliwy slyz bez zadnego zapachu. i jeszcze zapomnialam dodac ze mielam wczesniej nie wielkie rozowe plamienia... dziewczyny co wy o tym myślicie ?

Gość niekochamjego
Zrobiłam dziś drugi test.. tyle zee wieczoreem, jakis czas temu.. Znow wyszla mi lekka druga kreska. Naprawde slabo widoczna, trzeba sie mocni woatrywac, wtedy mozna zobaczyc lekko rozowa kreske.. Mysle ze po takim czasie powinna juz byc bardziej zabarwiona, co o tym sadzicie?? Co sie dzieje? Jestem w tej ciazy czy nie ? ? Krzyz boli wciaz, piersi tez..

Gość niekochamjego
co o tym sądzicie? czy miala tak któras?

Gość niekochamjego
up up ..

Gość niekochamjego
up pu

Gość niekochamjego
up up

Gość qqqrka
jak zrobilas drugi test wieczorem i tez wyszla kreska to tym bardziej pewne ze jestes w ciazy. ja tez plamilam w pierwszym miesiacu ciazy, a mylilam to z okresem

Żadna z was mi nie doradzi ani nic ? :( no cóż.... trudno... :(

Gość niekochamjego
_ewa_ , plamienia.. umiejscowienie się zarodka nastepuje tydzien, dwa od stosunku , , , skoro masz wątpliwosci zrob test .

Gość niekochamjego
qqqrka , ale kreska wyszla naprawde lewdwo widoczna..

Gość JOJOJJJ
jeju to zrób bete i idź potem do gina - a ty siedzisz i zastanawiasz się - może byś coś zażywała na podtrzymanie ciąży czy coś a ty myślisz..

Gość niekochamjego
up up

Gość LOLEK BOLEK
nie da sie otworzyc zdjecia:/

Gość LOLEK BOLEK
ale to jaest jakis test z 1008 roku:/

Gość LOLEK BOLEK
z 2008 poprawa cos tam widac jakas kreske

Gość niekochamjego
znalazlam zdjecie testu w internecie, gdzie druga kreska wyglada tak samo jak wyglada moja na tescie.. czy ona , taka slaba i blada tez oznacza ciaze?? na dwoch testach mi tak wyszlo.. na pierwszym natomiast wyrazniej niz na drugim..